strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Jazz band at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.

Ekspeditionshallen på Sommerro – hjemlig atmosfære

Book nu

Mød venner, kolleger eller familie i en dejlig og afslappet atmosfære præget af live jazzmusik, velsmagende mad og noget godt i glasset. Her er dørene åbne for alle – hele dagen!

Live jazzmusik og afslappende atmosfære

I Ekspeditionshallen på Sommerro i Oslo kan du føle dig hjemme, samtidig med at du får en ekstra luksuriøs følelse, som kun Sommerro kan give dig. Her kan du nyde klassiske favoritter mod en baggrund prydet af Per Krohgs originale vægmaleri. Du kan arbejde fra dit mobile kontor eller møde venner og kolleger over morgenmad, frokost, brunch og aftensmad. Hver uge fyldes Ekspeditionshallen med live jazzmusik, leveret af Sommerros eget husband med forskellige gæstesolister.

Overdådig morgenbuffet

Har du lyst til en lækker hotelmorgenmad? Du behøver ikke bo på Sommerro for at kunne nyde hotellets morgenmad – der er i øvrigt åbent hele dagen. Vælg mellem udvalgte delikatesser fra en overdådig buffet, eller få kokken til at tilberede en af sine specialiteter - kun til dig! Med det friske, sunde og energirige udvalg kan du være sikker på, at morgenmaden giver dig den gode mavefornemmelse, du skal bruge til en kickstart på dagen. Du får selvfølgelig også friskpresset juice og kaffe.

Frokost, brunch og aftensmad for alle

Ekspeditionshallen er stedet for de hyggelige frokost- og brunchsamtaler. Her kan du læne dig tilbage, mens der serveres klassiske frokostretter, der passer til alle smagsløg – eller varme brunchretter i weekenden med et norsk twist, der straks giver dig weekendstemning. Ekspeditionshallen er også et sted, hvor du kan nyde klassiske brasserieretter til middag. Du får serveret årstidens råvarer, som tilpasses menuen efter årstiderne - her er der med andre ord plads til altid at prøve noget nyt.

Cocktails at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.Food at restaurants Ekspedisjonshallen in Oslo.Dessert at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.Meat dish at restaurant Ekspedisjonshallen in Oslo.

Ekspedisjonshallen

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 49 00
 • emailContactE-mail
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarReservation
  Book nu