Medlemskab

5/44

Sommerro

Sommerro ligger midt på Solli Plass på Frogner i Oslo og byder på art deco-luksus, historiske 1920'er-vibes og en række gode spisesteder. Kom forbi til et måltid med live musik, eller tjek ind på et unikt hotelværelse for natten. Nyd en svømmetur i Vestkantbadet, en drink på taget, en filmaften i Kinoen eller et møde i Krohgsalen – alt, hvad du har brug for, midt i byen!

Læs mere om hotelletchevronDown

Resortfølelse midt i byen


Drømmer du om et ophold, hvor du ikke behøver at forlade hotellet? Sommerro har alt, hvad du har brug for, uanset om du er på ferie, til konference eller nyder en hyggeaften. Tag solbad ved poolen på taget, hold din udkårne i hånden i biografen eller skål med dine kolleger i mødelokalet. Med 7 spisesteder og barer at vælge imellem har du et væld af muligheder. Tag en Afternoon Tea på To Søstre, efterfulgt af en drink i Ekspedisjonshallen med et jazzband i baggrunden, og slut aftenen af med et måltid på Tak – med udsigt over hele Oslo – før du går i seng kun en elevatortur væk. Hvis du får lyst til at gå ud, ligger byen, barerne, shoppingmulighederne og sporvognsstoppet lige uden for døren.


Fancy kvarterhus med historie i væggene


Sommerro er stedet for hele byen! Her mødes lokale og besøgende i en hyggelig, intim atmosfære under et enormt vægmaleri af Per Krohg, der illustrerer bygningens historie som Oslo Lysverker. I samarbejde med byantikvaren er den gamle industri- og kontorbygning blevet restaureret i sin oprindelige stil og åbnet for offentligheden. Nyd jazzbands og DJ's, stand-up shows og filmvisninger. Som hotelgæst kommer du endnu tættere på historien, når du bor i store, veludstyrede værelser i moderne art deco-stil med luksuriøse vibes.


Konference med stil


Bryllup, event eller konference? Sommerro tilbyder 8 historisk art deco-indrettede møde- og konferencelokaler i forskellige størrelser og udformninger. Forestil dig at danse brudevals i den smukke Krohgsalen, få en vigtig forretningsaftale i hus i Direktørkontoret, eller hold dit livs vigtigste præsentation i Kinoen – vi har noget, der passer til enhver lejlighed. Book dit event her! Kommer eventgæsterne i bil? Sommerro har en aftale med OnePark Solli Plass, som ligger kun 200 meter fra hotellet.

tripAdvisor4.5 / 5256 anmeldelsernewTab
breakfast

Morgenmad inkluderet

Morgenmad er altid inkluderet

city-oslo

Resortfølelse midt i byen

Oslo citys nyeste nattelivsområde bag slottet

pool

Oslos første tagpool

Pool, sauna og restaurant med panoramaudsigt

På hotellet

24h24 h reception

parkingTypeParkering

gymTræningsrum

conciergeConcierge

poolPool

climateControlKlimaanlæg

roomServiceRoomservice

petsAllowedKæledyr tilladt

hotelLoungeLobby lounge

workAreaArbejdsområde

relaxRelaxafdeling

sunTerraceSolterrasse

gardenHave/gårdhave

laundryServiceVaskeservice

saunaSauna

priceTagLobbybutik

wifiGratis wifi

breakfastMorgenmad

restaurantSmallRestaurant

spaSmallSpa

luggageBagageopbevaring

turndownServiceTurndown service

smokingNotAllowedRygning forbudt

Vestkantbadet

Find os

Sommerrogata 1

0256, Oslo, Norge

Vejbeskrivelse

Godt at vide

Vores tilbud

Nu får alle medlemmer 5-15% rabat – altid

Nu får alle medlemmer 5-15% rabat – altid