strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Drink presented in a bowl of moss at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42 – prisvindende cocktailbar midt i Oslo!

Hvis du endnu ikke har besøgt Pier 42 på Amerikalinjen på Jernbanetorget, er det nu, du skal slå til! Baren har vundet en række store priser – senest som Bedste Cocktailbar i Norge 2021 og 2022. Kom ind til en smagseksplosion af drinks!

Smag af New York og Norge

Hvad får du, når du blander gammel amerikansk cocktailkultur med en enestående drinkmenu, der afspejler den moderne eventyrlystne opdagelsesrejsende? Ja, så får du Pier 42 på Amerikalinjen. Baren er opkaldt efter den legendariske Pier 42 i New York, og menuen bygger på kontraster mellem New York og Norge – kontraster, der elegant balancerer hinanden. Med Contrasts konceptmenuen kan du udforske disse kontraster, som serveres med en baggrundshistorie, der vækker både smagsløgene og de små grå.

En prisvinder i verdensklasse

Pier 42 er ikke blot en bar - dette er en bar, der har vundet ikke bare én, men flere priser siden åbningen. Pier 42 modtog bl.a. prisen for bedste cocktailbar i Norge i både 2021 og 2022; samtidig vandt barchef, Adrián Michalčí, prisen for Global Bartender of the Year i verdens største bartenderkonkurrence, Diageo World Class. Her får du cocktails af en helt anden kvalitet, produceret af mixologer i verdensklasse.

Start nye eventyr på Pier 42

Ligesom Pier 42 på Manhattan var Amerikalinjen passagerernes første møde med New York - og det nye liv "across the pond". Mød nye mennesker og start nye eventyr - eller lær vennerne bedre at kende – når du besøger Pier 42 i Oslo. Baren tager ikke imod bordreservationer, så du er hjertelig velkommen til at vælge et spontant besøg i den smukke, specialdesignede cocktailbar!

Cocktails at bar Pier 42 in Oslo.Creative drinks at bar Pier 42 in Oslo.Modern interior at bar Pier 42 in Oslo.

Pier 42

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 21 40 59 00
  • emailContactE-mail
    info@amerikalinjen.com