MedlemskabMine bookingerKundeservice
The interior at jazz club Gustav in Oslo.

Gustav – intim jazzklubb midt i Oslo

Book nu

Velkommen til Gustav i Amerikalinjens underetage – klubben, der er inspireret af New Yorks jazzscene. Det er her, du skal hen, hvis du føler, at det rykker lidt ekstra i din jazzfod. Klubben tilbyder både koncerter, noget lækkert i glassene og en skøn stemning.

Inspiration fra New Yorks jazzscene

Det kan bedst sammenlignes med en rigtig hyggelig, intim klub med fængende jazzmusik over højtalerne – eller live fra en scene. Gustav er inspireret af New Yorks jazzscene og har egen indgang i underetagen på Amerikalinjen. Med scene, topmoderne lys- og lydanlæg, køkken og mulighed for servering kan Gustav rumme mange typer events og arrangementer.

Live koncerter i varm atmosfære

Gustav byder på en bred vifte af live jazzkoncerter med norske og udenlandske artister, så her skal du blot købe billetter og komme og nyde - enten med venner, kolleger eller din bedre halvdel. Eller måske er dette det perfekte sted for en første date? Gustav lover i hvert fald en varm og levende atmosfære til alle, der kigger forbi.

Derfor hedder klubben Gustav

Hvorfor hedder klubben Gustav? Klubben er opkaldt efter Gustav Henriksen, Amerikalinjens grundlægger. I årene før åbningen af Amerikalinjen mødte han en del modstand. Men Gustav gav ikke op, og i 1913 lagde det første skib fra kaj. Indsatsen resulterede i et 60-årigt eventyr for tusindvis af mennesker, der rejste med Amerikalinjen mellem Norge og Amerika.

Instruments at jazz club Gustav in Oslo.Table setting at jazz club Gustav in Oslo.

Gustav

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 59 00
 • emailContactE-mail
  info@amerikalinjen.com
 • calendarBordreservation
  Book nu