MedlemskabMine bookingerKundeservice
The kitchen at Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café – skønt spisested i Oslo

Book nu

Uanset om du er på ferie i Norges hovedstad eller bare leder efter et sted at spise med vennerne – så besøg Atlas Brasserie & Café midt på Jernbanetorget. Her serveres der måltider inspireret af det gamle Amerika, og der tilbydes forskellige menuer til både frokost, brunch og aftensmad!

Menu inspireret af vores forfædre

Atlas Brasserie & Café ligger i den mest centrale og pulserende del af Oslo. Her befinder du dig kun få skridt fra Oslo Hovedbanegård, Operahuset, Munch-museet og en række seværdigheder i centrum af Oslo. Menuen er inspireret af vores forfædres sans for eventyr og nysgerrighed – her får du med andre ord lækker mad med inspiration fra USA, og retterne tilberedes på stilfuld vis. Her kan du nyde morgenmad, frokost, brunch og aftensmad - restauranten har noget for enhver smag.

Hyggelig restaurant med historie i væggene

Er du pludselig sulten efter en lang gåtur rundt i Oslos centrum? Kig ind eller bestil bord i dette stilfulde brasserie med historie i væggene. Restauranten ligger på Amerikalinjen, og bygningens indretning er en lækker blanding af byggeåret 1919 og nutidens storby. Fun fact: Bygningen var oprindeligt hovedkvarter for Den Norske Amerikalinje, som transporterede tusindvis af nordmænd over Atlanten på jagt efter nye muligheder. Navnet Amerikalinjen er en hyldest til bygningens historie.

Udeservering, helårshave og cocktailbar

Hvis du ønsker det, kan du få et bord i Amerikalinjens helårshave, Haven. I forårs- og sommersæsonen kan du nyde det pulserende liv på udendørsrestaurantens gadeplan. Og der er naturligvis vegetariske muligheder på middagsmenuen. Børn kan bestille pandekager og milkshakes fra brunchmenuen, og ud på de sene aftentimer kan du skåle for livets små og store øjeblikke med restaurantens "house cocktails" - eller du kan besøge cocktailbaren, Pier 42, alternativt den intime klub, Gustav.

Interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Details of interior at Atlas Brasserie & Café in Oslo.Chefs in the kitchen of Atlas Brasserie & Café in Oslo.

Atlas Brasserie & Café

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Jernbanetorget 2, 0154 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 21 40 59 16
 • emailContactE-mail
  info@amerikalinjen.com
 • calendarBordreservation
  Book nu