strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
View of Oslofjorden at restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill – bedste tagterrasse i Oslo

Ikke meget kan måle sig med en udsigt over Oslofjorden og Holmenkollen samt noget lækkert på tallerkenen. Velkommen hos Thief Roof Bar og Thief Roof Grill.

Fantastisk udsigt over Oslofjorden

Tagterrassen på THE THIEF kan hævdes at være Oslos bedste tagterrasse. Her vil du opleve en fantastisk udsigt ud over Oslofjorden og ind over selve Oslo. Det rummelige tagareal gør, at der er masser af plads at boltre sig på. De små og store siddepladser giver en sommerlig og behagelig atmosfære, uanset om du slapper af med gode venner eller fejrer en særlig anledning.

Afslappende bar for hele sommersæsonen

De unikke borde i siddeområderne er specielt designet til, at der kan placeres en isspand med mousserende vin. Så hvis du f.eks. har haft en lang dag på arbejdet og trænger til at køle hovedet og debriefe i den friske luft, er der en plads til dig på Thief Roof. Eller måske vil du bare nyde en perfekt blandet drink, mens du nyder udsigten, som ingen andre kan toppe? Tagterrassen er åben fra april til sidst på efteråret.

Grillmad - findes der noget bedre?

Du får ikke kun serveret drinks på den store tagterrasse – her finder du også Thief Roof Grill, det perfekte sted at nyde et godt måltid mad udendørs. Her er der plads til 80 gæster, og du kan nyde lette sommerretter, grillet kød og fisk, mens du skåler i forfriskende cocktails og lytter til skøn musik i baggrunden. Du får bl.a. serveret hummer fra Lofoten, hvis det kunne friste på en varm forårs- eller sommerdag.

View from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.Evening view from restaurant Thief Roof Bar & Grill in Oslo.

Thief Roof Bar & Grill

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
  • contactPhoneTelefon
    +47 24 00 40 00
  • emailContactE-mail
    eat@thethief.com