MedlemskabMine bookingerKundeservice
Cocktails at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar – et urbant mødested midt i Oslo

Hub Bar er ikke en hvilken som helst bar - dette er et urbant mødested for alle, der vil have et skønt sted at hænge ud, spise friske retter eller snuppe en cocktail eller mocktail, hvis man føler for det.

Mad, vin, øl og cocktails i uformelt miljø

Hub Bar er det urbane kvarters restaurant og bar, der aldrig står stille. Det er en bar i hjertet af Oslos centrum, der udvikler sig med dagen. Dette er stedet for dig, der ønsker at spise friske retter fra en "heldagsmenu" i en pulserende restaurant; stedet for de uformelle arbejdsmøder eller kaffedaten; eller et stop inden aftenens koncert. Ikke mindst er det stedet for dem, der vil drikke spændende vin på glas, øl fra lokale mikrobryggerier, cocktails og mocktails til langt ud på natten.

Dit nye hangout-sted?

På urbane Hub Bar vil du få serveret lækker lokal frokost hele dagen mellem de dybe – eller simple – samtaler med vennerne. Du kan læne dig komfortabelt tilbage i behagelige stole og sofaer og nyde dagen eller aftenen i fulde drag. Vi tør godt hævde, at denne bar er en gave til Oslo. Hvorfor ikke lade dette blive dit nye hangout-sted – et naturligt udgangspunkt for alle lange aftener. Velkommen til Hub Bar!

Grilled sandwich at Hub Bar in Oslo.Modern interior at Hub Bar in Oslo.Snacks at Hub Bar in Oslo.Dessert at Hub Bar in Oslo.

Hub Bar

Oslo

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • locationPinAdresse
    Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
  • contactPhoneTelefon
    +47 23 10 80 00
  • emailContactE-mail
    cl.thehub@strawberry.no