strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Colorful food at restaurant Norda in Oslo.

Norda – skøn madoplevelse med udsigt over Oslo

Book nu

Forestil dig Oslos bedste beliggenhed, en smagsoplevelse af de sjældne, den bedste udsigt, Oslo har at byde på, og ikke mindst noget godt i glasset. Bliver det bedre? Velkommen til Norda på toppen af Clarion Hotel® The Hub!

Norden møder verden

Udsigt fra 13. sal. Beliggenhed lige ved Oslo S og Jernbanetorget. Der findes ikke et bedre udgangspunkt for en dejlig aften på restaurant med venner, kæreste eller kolleger. Dét at spise på Norda Oslo skal være en oplevelse for sanserne. Her får du råvarer fra det nordiske køkken kombineret med spændende smage og krydderier fra forskellige dele af verden, et vinudvalg fra øverste hylde og – selvfølgelig – den bedte udsigt, Oslo har at byde på!

Autentiske smage

Det er inspirationen fra det fjerne, de autentiske smage og nordiske ingredienser, der skaber den kulinariske oplevelse, du kan nyde på Norda. Du er altid velkommen til at nyde et glas vin, et par østers eller en tre-retters - eller hvad der nu engang passer dig bedst. Maden holder den højeste kvalitet og bygger på håndværk med råvarer fra både hav og land - og alt kommer fra en bæredygtig produktion.

Lokal mad fra marker på taget!

Hos Norda får du ikke kun serveret mad, der har rejst en kort vej - du får serveret mad, der slet ikke har rejst! Ja, det er rigtigt, urter og grøntsager dyrkes på taget af Clarion Hotel® The Hub og bringes til Norda for at skabe en enestående og unik menu for alle gæster. Landbrug på et tag midt i Oslo - hvem skulle have troet det?

Colorful food at restaurant Norda in Oslo.Table setting at restaurant Norda in Oslo.Dessert at restaurant Norda in Oslo.Interior at restaurant Norda in Oslo.

Norda

Oslo

Menu

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Biskop Gunnerus gate 3, 0106 Oslo
 • contactPhoneTelefon
  +47 23 10 80 80
 • emailContactE-mail
  reservations@nordaoslo.no
 • calendarReservation
  Book nu