Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Admiral Bergen ,  Norge

Clarion Hotel® Admiral

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Admiral er et hotel med stor personlighed i hjertet af Bergen. Det ligger lige ved havnen i byens centrum og har en spektakulær udsigt over UNESCO World Heritage-lokationen Bryggen og den smukke bugt Vågen.

Clarion Hotel® Admiral 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Admiral

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Admiral ligger i historiske lagerbygninger fra 1904, og vi bød de første gæster velkommen i 1987. Efter omfattende renovering er dette et hotel med historie i væggene og nye impulser lige uden for døren.

I hjertet af Bergen

Hotellet ligger midt i Bergen med en fantastisk udsigt over havnen, den berømte Bryggen, fjeldene og fiskemarkedet. Du kan se havet fra tre sider, hvilket skaber en skøn maritim atmosfære. Strandkajsterminalen, hvorfra færgerne sejler til Stavanger samt Sogn og Fjordane, ligger lige ved siden af hotellet. Der er blot fem minutters kørsel mellem Bergens togstation og hotellet.

Konferanse og andre arrangementer

Clarion Hotel Admiral tilbyder mere end blot konferencer og overnatninger i Bergen sentrum. Du kan også henvende dig til os, hvis du ønsker at afholde bryllup, konfirmation, jubilæum eller andre særlige dage på vores hotel. Sjøkanten er vores mest populære selskabslokale. Det har sin egen terrasse med udsigt over Vågen, Bryggen og Fløyen. Perfekt til et bryllup i Bergen.

Oplev Bergen

Et ophold på Clarion Hotel Admiral giver dig de perfekte forudsætninger for at opleve Bergen. Her er alt, hvad du kan ønske dig, når det gælder shopping, natteliv, restauranter, kultur og underholdning, det hele ligger lige rundt om hjørnet. Benyt lejligheden til at besøge Edvard Grieg Museet eller tag en sejltur. I gåafstand fra hotellet finder du også Nordeuropas største akvarium, hvor du i øvrigt får 20 % rabat, når du bor hos os. Spørg gerne vores personale til råds om guidede ture i byen. De har alle de bedste Bergen-tips. Du kan også læse mere om Bergen her.

Bar og restaurant

Hotellets bar og bistro, The Social, ligger ved søkanten med fantastisk udsigt over Vågen og Bryggen. Der ligger en lang terrasse uden for restauranten, direkte over søen. På fine dage kan både morgenmad, frokost og middag indtages her. Med Bryggen i Bergen som baggrund, er det naturligt, at vi serverer lækker fisk og skaldyr fra lokale kvalitetsleverandører - sammen med klassiske bistroretter. Måltidet kan også sagtens afsluttes på sofaerne i barområdet.

Handicapvenlige hotelværelser

Vi har en række handicapvenlige værelser, der er designet til at forenkle dit ophold, hvis du har et handicap eller sidder i kørestol. Kontakt os for mere information om vores handicapvenlige værelser og faciliteter.

Velkommen på Clarion Hotel Admiral, det levende mødested i Bergen!

Kontakt

  • C. Sundts gate 9 5004 Bergen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Tog

Bergen Station

Færge

Strandkajsterminalen, Bergen

Taxi

Taxi 1: +47 05501
Bergen Taxi: +47 07000 

Om Clarion Hotel Admiral

Antal hotelværelser

210 værelser

Antal konferencelokaler

7 lokaler, max. 180 deltagere

Afstand til lufthavn

Bergen Lufthavn, Flesland
18,5 km, ca. 25 km med bil

Afstand til offentlig trafik

Busholdeplads: 0 - 25 meter
Togstation, Bergen station: 2 km, ca. 10 minutter til fods
Havnen i Bergen: 2 minutter til fods

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.