Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ Harstad Harstad ,  Norge

Quality Hotel™ Harstad

Harstad,  Norge

I Harstads nye bydel, Kaarbøkvarteret, med tilknytning til Hurtigrutekaia, ligger Quality Hotel Harstad. Nyd udsigten over Sjøkanten fra The Social. Omringet av hav, er hotellet ideelt for konferencer, familieferier og venneweekend. Velkommen!

Quality Hotel™ Harstad 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

På havpromenaden i tilknytning til Hurtigrutekaia, i det nye og spændende område Kaarbøkvarteret, åbner Quality Hotel™ Harstad endelig dørene, og med sine 40 ragende meter er hotellet et naturligt blikfang og byens højeste bygning! Vi kan skilte med 180 hotelværelser og 10 mødelokaler, hvor det største lokale har plads til hele 360 konferencegæster.

Det nye hotel i og ved vandkanten

Quality Hotel™ Harstad ligger i vandkanten i den nye bydel, Kaarbøkvarteret. Hotellet bliver en del af den spektakulære havpromenade, som ligger i tilknytning til Hurtigrutekaia. Med sine 11 etager og 40 højdemeter tilbyder mange af hotellets værelser en havudsigt, som man er nødt til at opleve.

Mødepladsen i Harstad

Det er i mødet mellem mennesker, der opstår magi og mytiske historier skabes. Omringet af hav og et hav af historier, ligger alt tilrette for inspirerende konferencer, events og mindesværdige øjeblikke. Storsalen, Atlantis, byder på fleksible løsninger og kan rumme op til 340 personer. Hotellet har totalt 10 mødelokaler i forskellige størrelser. I hotellets Q-zone kan du slappe af med en runde shuffleboard og forskellige spil. Vidste du i øvrigt, at popcorn og softice altid er inkluderet, når du holder konference hos os?

The Social

Bliver du sulten af alt den friske havsluft, kan du finde vej til hotellets restaurant, som kommer til at ligge med upåklagelig beliggenhed i vandkanten, med bar med udeservering. På The Social kan du nyde et bedre måltid med Vågsfjorden lige uden for vinduet. Uanset om du tager vennerne, naboen, din udvidede familie, kollegaer- med eller nyder det gode liv alene, så føler du dig altid hjemme hos os.

Råt, spektakulært og magisk

Alt, hvad du har hørt, er sandt! Harstad byder på fantastiske naturoplevelser, du aldrig har set mage til! Drømmer du om en ordentlig fisketur? Padle kajak når havet er azurblåt? Eller måske vil du klatre op i højden, som giver dig hele billedet? Harstad kan hurtigt give dig det pusterum, du ikke vidste, du havde brug for.

Det perfekte hotel for familier og idrætshold

Udover en central beliggenhed, faciliteter, shuffleboard og spil, har Quality Hotel™ Harstad totalt 180 hotelværelser, 377 senge, 8 familieværelser og flere værelser med sovesofa. Perfekt til familier og andre større selskaber.

Kontakt

  • Anna Elisabeths gate 8 9405 Harstad , Norge

Find vej til hotellet

Om Quality Hotel Harstad

Antal hotelværelser

180 værelser

Antal konferencelokaler

10 mødelokaler

Afstand til lufthavnen

45 km, ca. 50 minutter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.