Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Stavanger-regionens største og mest spændende design- og konferencehotel på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst og design. Her er omgivelserne skabt for at inspirere dig.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Energy

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel Energy er energi, kunst, visionær arkitektur, design og inspiration.Vi er Norges største og mest spændende design- og konferencehotel med arkitektur af Snøhatta. Hotellet har møbler fra Arne Jacobsen, belysning fra Flos & Philip Starck, interiør fra Montana og kunst fra Kjell Pahr-Iversen. Med placering ved Stavanger Forum og gangbro til DnB Arena, er alt indenfor rækkevidde.

Energisk by

Det siges, at Stavanger er Norges energihovedstad. Det er vi helt enige i. Både forretningsrejsende og turister strømmer til Stavanger. Enten deltager de i byens forretningsliv, eller så kommer de for at deltage i et idrætsevent eller nyde Stavangers storslåede natur, mægtige naturområder som for eksempel Preikestolen,eller kommer på grund af idrætsarrangementer. I hjertet af dette energiområde finder du vores hotel. Clarion Hotel Energy ligger på Stavanger Forum ved Madla.

Arkitektur, design og miljøhotellet

Det er ikke kun placeringen af Clarion Hotel Energy, som er unik. Hotellet er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektkontor Snøhetta. Hotellet kan være et imponerende syn, inspireret af Preikestolens karakteristiske form, og dækket med aliminiumsplader, som henviser til Stavangers dåsemadstradition. De ydre kvaliteter fortsætter ind i hotellet. Den designbevidste kan nok genkende møbler af Arne Jakobsen samt detaljer af Philippe Starck, Floss og Montana over hele hotellet.

Med tanke på miljøet er hotellet i energiklasse A.

Unikke konferencefaciliteter

Clarion Hotel Energy har et bredt udvalg af konferencelokaler og fleksible løsninger til alt fra 2 til 1000 personer på sammenlagt 1800 m2. I hotellets indgangsparti finder du en skøn atmosfære med et møbelgalleri, spændende smage i restaurant Kitchen & Table og forfriskende drinks i baren. Via en gangbro har vi direkte indgang til Stavanger Oilers hjemmebane og event-arenaen DNB-arena,noget som giver mulighed for arrangementer op til 4500 personer lige ved hotellet.

The Social Bar & Bistro

Velkommen til The Social Bar & Bistro, den perfekte bistro og bar på vores hotel. Vores menu tilbyder en kombination af internationale bistroklassikere med et moderne twist. Man siger, at mad er den hurtigste vej til vores hjerter, og vi er helt enige. Uanset om du er på udkig efter en let snack eller et solidt måltid, har vi noget for enhver smag.

Træning, kunst og shopping

I umiddelbar nærhed af Clarion Hotel Energy ligger idylliske Mosvannet, Stokkavannet og Sormaka, der er perfekt til dig, som har lyst til en gå- eller løbetur, eller blot vil ud at nyde naturen. Uden for hotellets døre kan du lade dig inspirere på Stavanger Kunstmuseum eller shoppe i Madla Amfi Center. Her kan du læse mere om Stavanger. Der er også kort afstand til lufthavnen og Sola, som du kan læse om her.

Udenfor hotellet finder du elektriske biler og cykler til udlejning.

Come, feel the Energy!

Kontakt

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norge

Find vej til hotellet

Med tog

Tag til Stavanger station, skift her til bus

Med bus

Buslinje 3, 6, 7, 9 og 29 fra Stavanger centrum/busterminalen
Til hotellet: Stå af ved busstoppestedet Stavanger Turnhall 
Fra hotellet: Gå til stoppestedet DnB Arena

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Lufthavnsbus til stoppestedet Stavanger Turnhall/DnB Arena

Med taxi
Vi anbefaler Stavanger Taxi, ring på tlf. +47 51 90 90 90

Om Clarion Hotel Energy

Antal hotelværelser

400 værelser, 800 senge

Antal konferencelokaler

14 lokaler, kapacitet til 1000 personer

Afstand til lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola: Ca. 13 km

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.