Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Energy Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Energy

Stavanger,  Norge

Velkommen til Stavanger-regionens største og mest spændende design- og konferencehotel på Stavanger Forum ved Madla! Clarion Hotel Energy oser av energi, kunst og design. Her er omgivelserne skabt for at inspirere dig.

Clarion Hotel® Energy 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Clarion Hotel Energy er energi, kunst, visionær arkitektur, design og inspiration.Vi er Norges største og mest spændende design- og konferencehotel med arkitektur af Snøhatta. Hotellet har møbler fra Arne Jacobsen, belysning fra Flos & Philip Starck, interiør fra Montana og kunst fra Kjell Pahr-Iversen. Med placering ved Stavanger Forum og gangbro til DnB Arena, er alt indenfor rækkevidde.

Energisk by

Det siges, at Stavanger er Norges energihovedstad. Det er vi helt enige i. Både forretningsrejsende og turister strømmer til Stavanger. Enten deltager de i byens forretningsliv, eller så kommer de for at deltage i et idrætsevent eller nyde Stavangers storslåede natur, mægtige naturområder som for eksempel Preikestolen,eller kommer på grund af idrætsarrangementer. I hjertet af dette energiområde finder du vores hotel. Clarion Hotel Energy ligger på Stavanger Forum ved Madla.

Arkitektur, design og miljøhotellet

Det er ikke kun placeringen af Clarion Hotel Energy, som er unik. Hotellet er tegnet af det internationalt anerkendte arkitektkontor Snøhetta. Hotellet kan være et imponerende syn, inspireret af Preikestolens karakteristiske form, og dækket med aliminiumsplader, som henviser til Stavangers dåsemadstradition. De ydre kvaliteter fortsætter ind i hotellet. Den designbevidste kan nok genkende møbler af Arne Jakobsen samt detaljer af Philippe Starck, Floss og Montana over hele hotellet.

Med tanke på miljøet er hotellet i energiklasse A.

Unikke konferencefaciliteter

Clarion Hotel Energy har et bredt udvalg af konferencelokaler og fleksible løsninger til alt fra 2 til 1000 personer på sammenlagt 1800 m2. I hotellets indgangsparti finder du en skøn atmosfære med et møbelgalleri, spændende smage i restaurant Kitchen & Table og forfriskende drinks i baren. Via en gangbro har vi direkte indgang til Stavanger Oilers hjemmebane og event-arenaen DNB-arena,noget som giver mulighed for arrangementer op til 4500 personer lige ved hotellet.

Kitchen & Table, Madla

Mesterkokken Marcus Samuelsson har kombineret atmosfære og stemning fra New York med råvarer og smage fra Stavangerregionen. Resultatet er Fun Dining hos os her på Madla. Clarion Hotel Energyarbejder tæt med lokale aktører indenfor madbranchen for at tilbyde en madoplevelse, som smager fantastisk, og som giver gæsten energi hele dagen. Tjek vores nyeste menu her.

Træning, kunst og shopping

I umiddelbar nærhed af Clarion Hotel Energy ligger idylliske Mosvannet, Stokkavannet og Sormaka, der er perfekt til dig, som har lyst til en gå- eller løbetur, eller blot vil ud at nyde naturen. Uden for hotellets døre kan du lade dig inspirere på Stavanger Kunstmuseum eller shoppe i Madla Amfi Center. Her kan du læse mere om Stavanger. Der er også kort afstand til lufthavnen og Sola, som du kan læse om her.

Udenfor hotellet finder du elektriske biler og cykler til udlejning.

Come, feel the Energy!

Kontakt

  • Ishockeyveien 2 4021 Stavanger , Norge

Find vej til hotellet

Med tog

Tag til Stavanger station, skift her til bus

Med bus

Buslinje 3, 6, 7, 9 og 29 fra Stavanger centrum/busterminalen
Til hotellet: Stå af ved busstoppestedet Stavanger Turnhall 
Fra hotellet: Gå til stoppestedet DnB Arena

Fra Stavanger Lufthavn, Sola

Lufthavnsbus til stoppestedet Stavanger Turnhall/DnB Arena

Med taxi
Vi anbefaler Stavanger Taxi, ring på tlf. +47 51 90 90 90

Om Clarion Hotel Energy

Antal hotelværelser

400 værelser, 800 senge

Antal konferencelokaler

14 lokaler, kapacitet til 1000 personer

Afstand til lufthavn

Stavanger Lufthavn, Sola: Ca. 13 km

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.