Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Quality Hotel™ 33 Oslo ,  Norge

Quality Hotel™ 33

Oslo,  Norge

Quality Hotel 33 er et konferencehotel med 242 hotelværelser, 17 konferencelokaler fri parkering og restaurant og bar med panoramaudsigt over Oslo. Du finder os ved Økern, der via metro kan nås på blot 11 minutter fra Oslo C.

Quality Hotel™ 33 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Quality Hotel 33 er et hotel med masser af historie i væggene. Med inspiration fra design, musik og energi fra 60'erne, kombineret med moderne kunst, har vi skabt et stimulerende miljø for konferencer og arrangementer i Oslo.

Om hotellet

Quality Hotel 33 har 242 stilfulde værelser med en konference kapacitet på op til 980 gæster og en lækker restaurant på øverste etage. I Top Floor Restaurant & Bar kan du nyde en lækker drink mens du beundrer den panoramaudsigt over Oslo. Læs mere om Oslo her. Her har du et hotel, der giver dig essensen af ​​60'ernes design kombineret med nutidens kunst.

Beliggenhed

Hotellet ligger på Ökern, der via metro kan nås på blot 11 minutter fra Oslo C, og der er kun 35 minutter med bus fra Oslos lufthavn, Gardermoen. Læs mere om Oslo her.

Kulinariske oplevelser

Quality Hotel 33 har høje ambitioner at være bedst til spisestue oplevelser. I vores Top Floor Restaurant & Bar tilbyder vi en unik panoramaudsigt over Oslo by og Oslofjorden med vinduer på alle sider. Her kan du nyde alt fra kokens hjemmelavede burger i vores bar til en 6-retters vinsmagning i à la carte-restauranten. I sommersæsonen har vores fremtrædende kokke sammensat en lækker sommer menu for både unge og gamle! Vores Restaurant 'Main Floor' serverer lækker morgenmad, frokost og aftensmad til fester op til 350 personer.

Kunst og historie

Hotellet er kendetegnet ved kunstværker fra flere epoker, der sammen skaber en unik balance mellem moderne og historisk kultur. Da arkitekt Erling Viksjø (1910 - 1971) oplevede sit mesterværk i naturlig betonforhøjelse i al sin brutale pragt på Økern i 1968, var det med den opfattelse, at bygningen skulle være et effektivt hovedkvarter for 4000 ansatte i Standard Telefon og Kabelfabrik. I dag er bygningen blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil kombineret med nyt og moderne interiør. Hotellet har mulighed for at rumme mange gæster ad gangen og er velegnet til de store konferencer samt de mindre møder.

Mødefaciliteter til alle lejligheder

Vi er stolte over at kunne tilbyde vores gæster et af hovedstadens bedste kursus- og konferencehoteller. Vi kan hjælpe dig med at arrangere alt fra store konferencer til mindre møder og festlige arrangementer. Konferenceafdelingen har 17 super moderne mødelokaler med en samlet kapacitet på op til 980 deltagere. Med 242 værelser kan vi også tilbyde arrangementer med indkvartering for op til 578 personer. Her kan du arrangere alt fra små møder til store konferencer og fester. Vi tilbyder  med en samlet kapacitet på op til 966 deltagere.

Kontakt

  • Østre Aker vei 33, PB 173, Økern, 0509 Oslo 0581 Oslo , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med metro

Linje 5 til Risløkka

Med bus

Bus 67 til Risløkke Alléen

Fra Oslo Lufthavn, Gardermoen

Lufthavnsbus F3 mod Bekkestua/Røa kører tre gange i timen. Stig af ved stoppestedet Risløkke Alléen. Som hotelgæst får du nedsat pris på transport med lufthavnsbussen til og fra hotellet til kun 140 NOK. Hent din kupon i reception, eller send en mail til q.hotel33@strawberry.no

Med taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi, ring på tlf. +47 02323.

Om Quality Hotel 33

Antal hotelværelser

242 værelser, 578 senge

Antal konferencelokaler

17 lokaler, plads til 980 deltagere

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn, Gardermoen: 44 km, ca. 30 minutter i bil

Afstand til Oslos centralstation

10 km, ca. 15 minutter med bil.

Afstand til offentlig transport

Metrostation Risløkka: Ca. 200 meter
Busstop Risløkke Alleén: Ca. 200 meter

Om Quality Hotel™

Les mer om Quality Hotels

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.