Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Tromsø

I Tromsø, også kendt som Nordens Paris, vil du møde en vild kombination af rå natur, magiske øjeblikke og varme mennesker.

Vil du have en pakke? I Packtivity kan du vælge mellem oplevelser og aktiviteter, du kan booke på samme tid som hotelopholdet. Dejligt!

Bo på en af vores fem hoteller, midt i Tromsø og oplev nordlys, bælgmørke og arktisk eventyr af den seriøse slags! Hotellerne er alle beliggende i byens centrum, kun 10 minutters kørsel fra Tromsø lufthavn, Langnes. I Tromsø kan du tage en pause i den historiske Ølhallen, Tromsøs ældste pub, og tjekke Mack Brewery ud.

På et af vores hoteller kan du også slappe af i byens eneste udendørs boblebad på hotellets tag. Er du heldig vil aurora borealis står for underholdningen med sit lysshow over den nordnorske himmel. Hvis du kan lide højder, potentiel frisk brise og panoramaudsigt er det værd at tage svævebanen op til Storsteinen, hvor der er både café og udendørs udsigtspunkt.

Ikke mindst må du se den velkendte Ishavskatedral med koncerter og kulturelle arrangementer, og for hele familien er det arktiske oplevelsescenter Polaria et spændende sted at tilbringe dagen. Om sommeren kan du heller ikke undgå at opleve midnatssolen. Sommer i Tromsø er også perfekt til RIB ture og krydstogter på fjorden eller måske frister det med havkajak og gletscherture?

Læs mindre
6 hoteller i Tromsø

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 28
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.