Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal Blomsterdalen Bergen ,  Norge

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal

Blomsterdalen Bergen,  Norge

Din rejse begynder her. Nu er Fleslands mødesplads, Comfort Hotel Bergen Airport, åbnet og du kan gå til gaten på to minutter. Passer lige godt for møder og konferencer som afslapning.

Comfort Hotel® Bergen Airport Terminal 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Det handler ikke om takeoff, turbulens eller hårde landinger. Det handler om de dyrebare timer før, under og efter. De timer, hvor du skal slå en homerun på et kontraktmøde, eller for at lade batterierne op med energi før du skal ud og rejse  uanset om du skal på ferie eller forretningsrejse. På Comfort Hotel Bergen Airport bor du moderne, lige ved Bergen Airport, Flesland, og du går til gaten på 2 minutter. Start rejsen i et farverigt værelse med en skøn seng, wifi hvornår og hvor du vil, træningslokale og Barception. Her har du alt, hvad du har brug for, for et nyt eventyr.

Hvad er din tid værd? 

Med kun to minutter til gaten sparer du en masse tid ved at bo her. At tage dig til Bergen centrum tager lige over 20 minutter. Læs mere om Bergen her.

Et hotel på teknologisk forkant

På Comfort Hotel Bergen Airport anvender vi den seneste teknologi, hvilket gør det muligt for dig at checke ind via din mobiltelefon, på internettet eller bruge nogle af incheckningsterminalerne på hotellet når du ankommer. Du kan enkelt chatte med receptionen via WhatsApp eller Messenger, og der er mulighed for at betale med Vipps, hvis du foretrækker den betalingsløsning. Enklere bliver det ikke. Udover dette er vores hotel BREEAM-certificeret, hvilket betyder at hotellet er miljøcertificeret. 

Smarte hotelværelser

Vores hotelrum er smarte, kompakte og har præcis det, du har brug for. Vælg at bo lidt mere rummeligt i nogle af vores superiorrum, eller spar penge og plads i et af vores mindre standardrum. 

Hi-tech konferencemuligheder

Comfort Hotel Bergen Airport er dit klokkeklare valg for møder i Bergen. Med placering tæt ved gaten og 20 minutter med bus til/fra centrale Bergen er det let og smidigt for alle at komme herhen. Vi har 12 konferencelokaler, udstyrede med den seneste teknik for op til 175 deltagere totalt. 

Social Restaurant

Vi ved, at god mad og drikke er prikket over i'et for en god hoteloplevelse, og vores menu har noget for alle. Vælg mellem blandt andet en herlig burger, fish & chips, eller du kan se hvad kokkene har tilberedt som ugens ret. Maden bestilles enkelt i vores app, så henter du maden i køkkenlugen selv. Easy. Nysgerrig på menuen? Se den her!

Comfort Deli

Vi ved, at god mad og drikke er prikken over i'et for en god hoteloplevelse. I vores Barception får du mad 24/7 fra vores Comfort Deli. Her er al mad hjemmelavet! Panini, suppe, salat og meget mere. Til maden er vi ekstra glade for øl, og har derfor et barudvalg for ølfanatikerne.

Gratis wifi, Barception, shuffleboard og træningslokale

Snup en kaffe og slå dig ned i vores Barception, hvor du kan lytte til musik, arbejde lidt mens du venter på dit fly, eller bare tage en øl. Eller måske briljere på vårt shuffleboard! Du surfer selvfølgelig trådløst på hele hotellet uden at betale en krone. Har du brug for at tænke på andet og svede lidt, så har vi et veludstyret træningslokale. 

Varmt velkommen til Comfort Hotel Bergen Airport - det perfekte valg for dig, der vil bruge tiden bedst mulig inden eller efter rejsen. 

Kontakt

  • Lønningsvegen 45 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Flesland

Spar tid! Gå fra terminalen til Comfort Hotel Bergen Airport. Det tager kun 2 minutter!

Fra hotellet

Har du travlt? Det hurtigste er at  fra hotellet. Det tager kun 2 minutter!

Fra centrum
Flybussen til/fra Bergen Lufthavn Flesland tar ca 22. minutter pr. vej, mens bybanen tager ca. 44 minutter. 
Vi anbefaler at købe tur/returbillett.

Om Comfort Hotel Bergen Airport

Antal hotelværelser

304 værelser – 608 senge

Konference- og mødekapacitet

11 værelser – maks. kapacitet totalt 175 personer

Afstand lufthavn

Flesland, Bergen Airport: 2 minutter til fods

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.