Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Grand Central Oslo ,  Norge

Comfort Hotel® Grand Central

Oslo,  Norge

På unikke Comfort Hotel Grand Central bor du på Oslos centralstation. Det betyder tre minutter til lufthavnstoget og et minut til shopping og underholdning ved Karl Johan. Velkommen!

Comfort Hotel® Grand Central 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Grand Central

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Grand Central er hotellet med den mest centrale beliggenhed i Oslo. Overkommelige priser, lettilgængeligt og trendy, midt i den nyåbnede Østbanehallen. Tilføj et moderne design  og du har en hoteloplevelse ud over det sædvanlige.

Hvad er din tid værd?

Vi plejer at sige til vores gæster, at de sparer cirka en times rejsetid ved at bo her. Den time kan du bruge på lige præcis det, du vil. Træning? Tage en øl med en gammel ven? Gå rundt i "Ø" og prøve nogle lækre småretter? Eller måske bare nå med et tidligere fly? Valget er dit. Hotellet nåes via hovedindgangen til hallen eller via indgangen fra Sjøsiden. Kommer du med flytoget? Så kan du gå tørskoet lige ned til hotellet via hallen.

Midt i alt, med stille værelser

Midt i Oslo, på centralstationen Oslo S, Østbanehallen, venter en af Nordens lækreste hoteller. Comfort Hotel Grand Central åbnede i 2012 og har en uovertruffen beliggenhed i byens mest populære område, Bjørvika. Oslofjorden og Operaen ligger et stenkast væk, og paradegaden Karl Johan samt knudepunktet Jernhanetorget har du lige uden for døren. Hotellet er omgivet af et nyt indendørs torv med myldrende folkeliv rundt omkring. Men trods beliggenheden er der stille og roligt i de lydisolerede værelser. Du kan læse mere om Oslo her.

Co-work lobby

Slå dig ned i vores co-work lobby med din bærbare, så du kan få fikset lidt arbejde. I vores Barception kan du købe byens billigste kaffe og påfyldning koster ikke ekstra.

Døgnåbent fitnesscenter

Slå dig ned i en af sofaerne i loungen eller sæt dig ved en af de lange borde med din computer og få tjekket arbejdsmails og ordnet et par opgaver. Lækker musik, der er udvalgt af personalet spiller i baggrunden. Hvis du har brug for et lille frirum og gerne vil svede lidt, finder du vores døgnåbne fitnesscenter ovenpå.

Oslos lækreste suiter

Comfort Hotel Grand Hotel tilbyder seks prangende, vilde og ekstravagante suiter.

Den nye Østbanehallen - Ø

Der er sket store forandringer i Østbanehallen. Efter lang tids renovering åbnede hallen på ny i februar 2015 under navnet Ø. Comfort Hotel Grand Central er dermed omgivet af alt fra hamburgere, sushi, kaffe og is til norske, franske og italienske delikatesser, hjemmelavet konfekt, mikrobrygget øl og et madmarked på hele 500 m2. Her finder du også butikker med bl.a. olivenolie, blomster og hudplejeprodukter. Kan det blive meget bedre? Du kan finde hotellets entré i selve hallen.

Unikt design og historie

Vidste du, at en stor del af hotellet ligger i en gammel stationsbygning fra 1854, og at det allerførste jernbanespor krydsede huset lige dér, hvor vores moderne hotel ligger i dag? Vi har beholdt charmen fra dengang og tilføjet Norges bedste designere og indretningsarkitekter, så vi i dag står med vores drømmehotel. Læs mere om Comfort Hotel Grand Centrals fascinerende historie og unikke indretning.

Kontakt

  • Jernbanetorget 1, Østbanehallen 0154 Oslo , Norge

Find vej til hotellet

Med metro, bus og sporvogn

Oslo S/Jernbanetorget

Fra Gardermoen

Lufthavnstoget til Oslo S

Med taxi

Vi anbefaler Oslo Taxi. Ring på tlf. +47 023 23 eller download app’en Taxifix ved at sende ordet taxifix i en SMS til +47 023 23.

Om Comfort Hotel Grand Central

Antal hotelværelser

194 værelser, 354 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen: 52 km, ca. 35 minutter

Afstand til offentlig transport

0-100 meter. Hotellet ligger på centralstationen Oslo S i bydelen, der hedder Ø (Østbanehallen).

Fra Oslo S afgår der lufthavnstog til Gardermoen hvert tiende minut.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.