Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Kristiansand Kristiansand ,  Norge

  • Seng med pude, lampe, lænestol i Standard dobbeltværelse hos Comfort Hotel Kristiansand

Comfort Hotel® Kristiansand

Kristiansand,  Norge

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og anderledes hotel med en supercentral beliggenhed midt i Kristiansand, kun 200 meter fra stationen. Her bor du på et skønt værelse, et døgnåbent fitnessrum og moderne konferencelokaler.

Comfort Hotel® Kristiansand 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
9,0
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

9,0
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Kristiansand

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Kristiansand er et smart og anderledes hotel med en supercentral beliggenhed midt i Kristiansand. Nævnte vi, at der er blot 30 meter til de forskellige shoppingmuligheder samt adgang til et døgnåbent fitnessrum og super trendy værelser? Og at vi desuden ligger i en rolig gade? Velkommen til Comfort Hotel Kristiansand.

Perfekt beliggenhed

Hotellet ligger i centrum af Kristiansand med gåafstand til shoppinggaden Markens, lufthavnsbussen, toget og færgerne. Comfort Hotel Kristiansand er et perfekt udgangspunkt, hvis du vil udforske byens kulturliv, udeliv, restauranter og shoppingmuligheder. Vil du ud og nyde den smukke Sørlands-natur, så er det bare en sviptur til fods, med bil eller offentlig transport, og så er du ellers i skoven, på turstierne, i parkerne og ikke mindst ved søerne. Læs mere om Kristiansand her.

Parkering

Rejser du med bil, kan du nemt parkere bilen her hos os mod en døgnafgift. Vi har god plads, og parkeringsanlægget ligger i samme bygning som hotellet, hvilket giver dig en kort vej fra bil til værelse. Læs mere om parkering her.

Møderum og konferencefaciliteter

Hotellet har møde- og konferencefaciliteter med en kapacitet på op til 30 personer. Læs mere om Comfort Hotel Kristiansands mødelokaler her.

God musik og kaffe

Hotellet vil gøre alt for at skabe en så afslappende atmosfære som muligt. Tag en tur ned i lobbyen og slap af med god musik og forkæl dig selv med en god kop kaffe eller te. Du kan nyde denne service 24/7, så værsgo.

Fitnessfaciliteter

Du skal selvfølgelig kunne træne, når det passer dig. Derfor er vores hotelfitness åbent døgnet rundt. Velkommen til.

Værelser til alle

Hos os kan du vælge og vrage blandt en række værelsestyper. Hotellet har 125 moderne hotelværelser i trendy farver med en nordisk stil. Alle værelserne har fladskærms-tv. Derudover er der ventilationsanlæg og trådløst internet, der er frit tilgængeligt for vores gæster. Er du ude efter noget småt og smart, så tjek vores moderate værelser. Vil du have lidt ekstra, så und dig selv et deluxe værelse. Se alle værelsestyper her

Kontakt

  • Skippergata 7-9 4611 Kristiansand , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Med tog og bus

Togstationen/Rutebilstationen

Fra Kjevik Lufthavn

Lufthavnsbussen eller taxi

Med taxi

Vi anbefaler Agder Taxi på tlf. +47 38 00 20 00.

Om Comfort Hotel Kristiansand

Antal hotelværelser

125 værelser, 246 sengepladser

Afstand til lufthavn

Kjevik Lufthavn: 16,6 km, ca. 20 minutter

Gåafstand til offentlig transport

Rutebilstation: 100 meter
Togstation: 200 meter
Færgeterminal: 200 meter

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.