Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Oslo Airport Gardermoen ,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport

Gardermoen,  Norge

Clarion Hotel® Oslo Airport er et af Norges største konferencehoteller. Vi ligger kun åtte minutter fra Oslos lufthavn, Gardemoen. Med en passion for service og 45 fleksible mødelokaler er dit event i sikre hænder.

Clarion Hotel® Oslo Airport 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Oslo Airport

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel® Oslo Airport er Norges største konferencehotel og ligger kun otte minutter fra Oslos lufthavn, Gardermoen. Hotellet har hele 45 fleksible mødelokaler og en totalkapacitet på 8000 konferencedeltagere.

Otte minutter fra resten af verden

Den centrale beliggenhed kun otte minutter fra Gardermoen gør Clarion Hotel® Oslo Airport perfekt til både overnatninger og konferencer med deltagere fra alle dele af verden. Læs om Oslo lufthavn her. Hotellet ligger 19 minutter fra Oslos centrum, og der afgår eksprestog fra lufthavnen. Det giver vores gæster mulighed for at opleve, hvad den norske hovedstad har at tilbyde. Du kan læse mer om Oslo her.

Vil du se mere af hotellet, kan du klikke her for en 360-graders visning.

The Qube

The Qube er kåret til ”Bedste Storarena” af HSMAI hele to gange. Bygningen på 13.000 m2 kan anvendes til store messer, events og konferencer. The Qube har plads til op mod 6000 personer og kan servere for op til 4500 middagsgæster.

Mere end bare konference

Som Norges største konferencehoteller har vi stor erfaring med alle typer af arrangementer og events. Fra store konferencer og messer til møder, julefrokoster, fester, bryllupper og udstillinger. Vi er specialister i at planlægge og gennemføre arrangementer, og vi tager gerne det fulde ansvar for at afholde dit event. Hos os kan alt lade sig gøre.

Restaurant og bar

Foruden vores bløde senge og moderne konferencelokaler har hotellet både restaurant og bar. Vi serverer en stor morgenmadsbuffet, frokost og middag samt drinks i vores bar, alt sammen i en dejlig atmosfære. A la carte-restauranten The Social Bar & Bistro serverer klassiske og smagsfulde retter. Det ligger os meget på sinde, at du skal kunne nyde din mad med god samvittighed. Læs mere om vores madpolitik her.

Stort, men personligt hotel

På trods af størrelsen lægger vi vægt på at være et personligt hotel. Vores personale ved, hvordan man yder personlig service, og vi tager gerne det overordnede ansvar for dit arrangement. Vores 435 lyse og moderne værelser sikrer alle gæster en god nats søvn og et behageligt ophold.

Fitness & Velvære

En træningssession før morgenmaden eller en tur i sauna efter en lang dag? Velkommen til Clarion Oslo Airports fitness- og wellnessafdeling.

Kontakt

  • Hans Gaarders vei 15 2060 Gardermoen , Norge

Mere information

Find vej til hotellet

Fra Oslo lufthavn, Gardermoen
Med bus

Shuttlebus S44 går mellem hotellet og lufthavnen fra platform 40. Tag kontakt med receptionen for aktuelle bustider, eller find tider i Vy-appen. Billet købes i VY-appen eller i bussen. Pris: 80 NOK pr. person, enkeltvej.

Med tog

Lufthavnstoget (eksprestog "Flytoget") fra Oslo S til Oslo lufthavn, Gardermoen.

Med taxi

Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf 03550.

Om Clarion Hotel® Oslo Airport

Antal hotelværelser

435 værelser, 789 senge

Antal konferencelokaler

45 lokaler, totalkapacitet på 8000 personer

Afstand til lufthavn

Oslo lufthavn, Gardermoen: 8 minutter med bus/taxi

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 21
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.