Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Bergen

I Vestlands Bergen kan du forvente masser af liv samt kulturelle og kulinariske oplevelser. Få en god nats søvn og spis en fyldig morgenmad på et af vores fem hoteller i centrum af Bergen.

Beliggenhed tæt på byens attraktioner

Vores hoteller i byens centrum ligger inden for gåafstand af byens mest populære seværdigheder. Oplev den betagende udsigt over "byen blandt de syv fjelde" fra Ulriken og Fløyen. Heroppe kan du tage svævebanen Ulriksbanen og kabelbanen Fløibanen, der begge er populære attraktioner for turister og de lokale. Restauranter med en skøn udsigt får du både på Ulriken og Fløyen.

Fra vores hoteller i Bergen kan du ikke mindst slentre rundt på fiskemarkedet. Her finder du friske fisk og skaldyr samt lokale råvarer. Oplev de historiske træbygninger, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, og slentr rundt blandt butikker og glade folk på Torgalmenningen, Bergens mest berømte gade. Nyd en middag og festlige nætter på byens mange restauranter, pubber og barer.

Konference- og mødelokaler i Bergen

Skal du til konferencer, møder eller events i lufthavnen, eller har du blot brug for en overnatning i nærheden af lufthavnen? Vores to store hoteller ved Bergen Lufthavn har en perfekt beliggenhed, og de har selvfølgelig alt, hvad du behøver af faciliteter. Læs mere om vores udvalg af konferencemuligheder i Bergen her.

Nærliggende destinationer

Haugesund

Eidfjord

Florø

Stavanger

Læs mindre
9 hoteller i Bergen

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.