Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Bergen Norge

7 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde og konference i Bergen

Velkommen til vestlandsbyen Bergen! Skal du holde møde, konference eller event i Bergen finder du en række spændende alternativer hos os. Vi har mange små og store hoteller med egnede lokaler, både i centrum og ved Bergen lufthavn, Flesland.

Skal du holde mindre møder vil Hotel Oleana ved Torgalmenningen og vartegnet Den blå steinen, midt i Bergen centrum, passe godt. Her finder du små mødelokaler og restaurant. Hotel No 13 ligger lige om hjørnet og har en restaurant med afskærmet siddeplads til de uformelle, små møder.

Tæt på ligger flere af vores hoteller såsom Comfort Hotel® Holberg med flere mødelokaler og restaurant. På Bryggen ligger det flotte Clarion Collection® Hotel Havnekontoret med mødelokaler til mindre grupper og et udsigtstårn som skaber stilfulde rammer til receptioner og formelle sammenkomster. På den anden side af vandet overfor Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger Clarion Hotel® Admiral helt nede ved vandkanten med store lokaler som er godt egnet til konferencer og julefrokost, eller større private selskaber som bryllupper og konfirmationer.

Skal du holde konference eller møde i lufthavnen, eller har du brug for lokaler tæt på lufthavnen? Quality Hotel™ Edvard Grieg og Clarion Hotel® Bergen Airport er to store konferencehoteller ved Bergen Lufthavn, Fiesland, med perfekt beliggenhed og alle faciliteter. Kun to minutter fra ankomsthallen ligger også Comfort Hotel® Bergen Airport med flere mødelokaler.

Har du tid til overs, vil du finde masser at gøre og se i Bergen. Alle vores hoteller i centrum ligger i gåafstand til butikker, restauranter og populære attraktioner som Bryggen med historisk træbebyggelse og Fisketorget med lokale varer og frisk mad fra havet. For udendørs oplevelser kan du også tage kollegerne eller selskabet med op til Ulriken og Fløyen for en fantastisk udsigt over byen!

Læs mindre
7 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.