Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Runway Gardermoen ,  Norge

Comfort Hotel® Runway

Gardermoen,  Norge

Comfort Hotel Runway er et hotel ved Gardermoen, der dækker de fleste behov, uanset om du er på rejse eller skal holde en konference.

Comfort Hotel® Runway 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Runway ligger kun ti minutter fra Oslo lufthavn Gardermoen, hvilket er perfekt når du ikke vil bruge lang tid til eller fra lufthavnen. Hotellet passer dermed også vældigt godt til møder og konferencer. 

Hotellet og værelserne

Hoteller har 303 fine dobbeltværelser, og egner sig til alt fra konferencegæster til dig, der er på vej ud i verden eller rundt i Norge. Værelserne er smarte og kompakte. I skindstolene fra Bruno mathson kan du slappe af med en bog eller en serie, eller du kan slå Montana-skrivebordet ned og arbejde lidt. Med trådløst internet på hele hotellet er det intet problem. Men du, vi er nødt til at advare dig: værelserne er lydisolerede og har skønne Duxiana-senge. Der er med andre ord ingen garanti for at du ikke sover over dig! 

Konferencelokaler

Hvis du skal have møde eller konference, hvor deltagerne rejser dertil med fly eller tog, er det meget smart med lokaler lige ved lufthavnen. Vores konferenceafdeling er stor, og fungerer super for både store konferencer og små møder. Her har vi 15 mødelokaler med moderne og fleksible løsninger. Konferenceafdelingen har plads til i alt 280 deltagere. Læs mere om vores konferencelokaler her.

Træningsfaciliteter

Har du lyst til at svede lidt, når du bor hos os, kan du træne i vores træningslokale. Her har du både træningsmaskiner og vægte, samt en ganske unik udsigt over landingsbanen.

Barception

Efter et godt måltid, kan det være hyggeligt med et glas eller to. I vores Barception kan du købe et glas vin eller måske en drink, hvis du ønsker der. Her findes selvfølgelig også et udvalg af akolholfrie alternativer. Du kan også købe en salat, yoghurt, sandwiches, frugt, snacks og mere.

Træningslokale

Har du lyst til at svede lidt, når du bor hos os, kan du træne i vores døgnåbne træningslokale. Her har du både træningsmaskiner og frie vægte, og en helt unik udsigt over landingsbanen. 

Spar tid på rejsen

Comfort Hotel Runway har 140 afgiftsbelagte parkeringspladser, og shuttlebus S33x kører mellem lufthavnen og hotellet. Du finder aktuelle bustider i Vy-appen.

Oslo 20 minutter væk

Vil du opdage hovedstaden? Med Flytoget, som går fra Oslo Lufthavn Gardermoen, er du inde i Oslo centrum på 20 minutter. Tjek hvad du kan lave i Oslo her. Her kan du også læse mere om vores hoteller ved Gardermoen.

Kontakt

  • Hans Gaarders veg 27 2060 Gardermoen , Norge

Ofte stillede spørgsmål

Find vej til hotellet

Med bus

Shuttlebuss S44 går mellem hotellet og lufthavnen. Tag kontakt med receptionen for aktuelle bustider, eller find dem i Vy-appen. Billet købes i Vy-appen eller i bussen. Pris: 80 NOK pr. person, enkeltrejse.

Taxi
Vi anbefaler Øvre Romerike Taxi.
De kan nås på tlf + 47 03550.

Taxiholdeplads finder du udenfor ankomsthallen. 

Om Comfort Hotel Runway

Antal hotelværelser

303 værelser, 650 senge

Afstand til lufthavn

Oslo Lufthavn Gardermoen: 5,7 km, ca. 10 minutter

Antal konferencelokaler


14 stk - totalkapacitet 735 personer. Vores største lokale rummer 280 personer.

Afstand til offentlig transport

På strækningen Oslo Lufthavn Gardermoen - Oslo Sentralstasjon går der fly, intercity- og lokaltog samt flybusser. 

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.