Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Stavanger Stavanger ,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger

Stavanger,  Norge

Clarion Hotel® Stavanger er et personligt hotel med byen kultur- og udeliv lige i nærheden. Hotellet har en fantastisk udsigt over fjorden, og er det rigtige sted for dig, der vil have et hotel udover det sædvanlige.

Clarion Hotel® Stavanger 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,1
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,1
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Stavanger

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Clarion Hotel® Stavanger ligger i centrum af den pulserende og livlige vestby. Her nyder du kort afstand til alle slags oplevelser, og byens puls fortsætter ind i et stemningsfuldt hotel med barer, restauranter og oplevelser.

Beliggenhed

Clarion Hotel® Stavanger er centralt beliggende midt i byen, inden for gåafstand til både butikker, restauranter og museer. Der er mange spændende gader, du aldrig vil blive træt af at udforske, såsom Sjøhusrekken, de utallige gågader i det gamle Stavanger og "Fargegata". Kulinariske højdepunkter og kvaliteten af både råvarer og restauranter i byen bliver rost af nationale gastronomer og i Michelin-guiden. Du kan nyde fisk og skaldyr, lam, grøntsager og frugt fra lokale producenter på restauranter i verdensklasse. Kulturhovedstaden Stavanger har over 30 årlige festivaler, herunder Nordens største madfestival, som tiltrækker over 200.000 gæster til byen og regionen i slutningen af juli. Fantastiske vandreattraktioner, som Preikestolen og Kjerag i den smukke Lysefjord, er oplagte steder at besøge, hvis du vil ud af byens centrum.

Tid og søvn - den nye luksus

Hotellet har 249 værelser, en stor konferenceafdeling og en personlig, imødekommende atmosfære. Her kan du lade hjertet hvile i en seng, der tager søvn og ro alvorligt. Når du er klar til nye oplevelser, er det bare at vælge - de venter lige uden for døren, i vores restaurant eller Espier Skybar.

Mad og drikke

I hotellets restaurant, The Social, tilbyder vi klassiske bistroretter med et moderne twist. Uanset om du er på udkig efter en let snack eller et solidt måltid, har vi noget for enhver smag. På 14. etage finder du Espier, byens nye udsigtspunkt. Denne skybar tilbyder en fantastisk panoramaudsigt over Stavanger, mens du nyder kvalitet og passion i dit glas.

Træning 

A run with a view! På hotellets 14. etage finder du et fuldt udstyret fitnessrum, så du kan løbe en tur før morgenmaden og samtidig se solen stå op. Vi anbefaler også en tidlig morgenjoggetur i Stavangers gader, stræder og parker.

Velkommen til Clarion Hotel® Stavanger - det pulserende mødested i Stavanger!

Kontakt

  • Arne Rettedals gate 14 4008 Stavanger , Norge

Find vej til hotellet

Fra Stavanger lufthavn, Sola

Sig til chaufføren, at du skal af ved Clarion Hotel Stavanger. Herefter stopper bussen helt automatisk foran hotellet.

Med taxi

Vi anbefaler Randaberg Taxi.

Om Clarion Hotel Stavanger

Antal hotelværelser
249 værelser, 498 senge

Antal konferencelokaler
10 lokaler, plads til i alt 950 deltagere

Afstand til lufthavn
Stavanger lufthavn, Sola: 15 km

Afstand til offentlig transport
Bus- og togterminalen i Stavanger: 200 meter
Havnen Vågen: 150 meter

 

Om Clarion Hotel®

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.