Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Kristiansand

Sørlandets hovedstad hedder Kristiansand, også kendt som sommerbyen. Her kan du nyde livet i skærgården, på bryggen eller ved de forskellige svømmesteder.

Fra Kjevik Lufthavn har du blot 20 minutter ind til Kristiansand centrum, og det er nemt at udforske byens perler fra vores Kristiansand-hoteller. Begge hoteller har nemlig en perfekt beliggenhed. Comfort Hotel Kristiansand har parkeringsanlæg og træningsrum, og det ligger blot 200 meter fra Kristiansand station. Clarion Hotel Ernst har restaurant, bar, relaxafdeling og ligger blot 50 meter fra gågaden Markens. Året rundt er Kristiansand rig på oplevelser. Besøg festivallerne eller tag turen til teater- og koncerthuset, Kilden, Kristiansand Kunsthal eller Sørlandets Kunstmuseum. På torvet finder du Kristiansands domkirke og rådhuset. Om sommeren er det et must at nyde solen på bryggen, der ligger på begge sider af Gravane-kanalen. Her venter der rejer, seafood og hyggelige restauranter. Kristiansand er ligeledes børnenes by, og Kristiansand Dyrepark er en af Norges topseværdigheder. Her kan hele familien nyde de eksotiske dyr, Kardemomme by, pirater og meget mere. Aquarama Bad på Bystranden er bestemt også anbefalelsesværdig til de varme sommerdage. M/B Øya, M/B Høllen og MS Bragdøya er desuden klar til at tage dig med på bådtur til de omkringliggende øer.

Læs mindre
4 hoteller i Kristiansand

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.