Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Kristiansand Norge

2 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Konferencer og møder i Kristiansand

Skal du holde møde, konference eller et privat arrangement i Kristiansand? På vores to hoteller i centrum har du flere muligheder. Hvad med at samle firmaet til kickoff, eller måske skal du have salgsmøde eller en dag med interviews? Valget er dit!

Uanset hvad du har brug for, hjælper vi dig med alt fra de små detaljer som kaffe, te og pausemad, til teknisk udstyr, middag og overnatning. Vi planlægger det hele sammen med dig, så alt er tilrettelagt for en vellykket konference eller arrangement i Kristiansand.

Begge vores hoteller ligger midt i centrum af Kristiansand, blot en lille gåtur fra togstationen. Fra Kjevik flyveplads tager det kun 20 minutter med bil eller taxi. Clarion Hotel® Ernst har plads til alt fra de store arrangementer ned til de små møder med flere fleksible løsninger. Comfort Hotel® Kristiansand passer bedst til mindre møder.

For dig, som vil opleve noget udenfor konferencelokalerne, har Kristiansand meget at tilbyde. I centrum ligger teater- og koncerthuset Kilden til kulturelle oplevelser, eller gågaden Markens hvis du er interesseret i shopping. Om sommeren må du ikke gå glip af Fiskebrygga ved Gravane-kanalen. Bedre sted for friske rejer, skøn mad fra havet og hyggelige restauranter på en varm sommerdag, skal du lede længe efter i sydlandsbyen Kristiansand.

Skulle du have lyst til at slippe dit indre barn løs, kan vi anbefale en tur til en af Norges mest berømte attraktioner – Kristiandsand Dyrepark. Her kan I udover at kigge på eksotiske dyr tage en tur i rutschebanen eller spille i de forskellige boder.

 

Læs mindre
2 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.1.018 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.