Medlemskab
Food, pizza

Populære restauranter og barer i Kristiansand

Sørlandets perle er ikke kun en sommerby – her finder du kulinariske oplevelser og hyggelige aktiviteter året rundt. Som Norges 8. største by tilbyder Kristiansand noget for enhver smag, men er alligevel intim nok til, at du kan udforske alle de bedste steder langs gågaden Markens på en weekend.

Godt og varieret

Kristiansand er Norges store sommerby, og sommer betyder naturligvis fisk og skaldyr. På Fiskebrygga kan du nyde lyden af bølgernes skvulp til måltidet og tælle bådene, der sejler forbi. Men byen har meget mere at byde på, og i sidegaderne til gågaden Markens finder du alt fra pizza og burgere til fancy fine dining og charmerende små caféer. På de hyggelige udendørs caféer vil du ikke gå glip af strålerne på årets dejligste solrige dage.

En kulinarisk weekend med alt tæt på

Hvis du er ud efter en lang weekend med dovne dage og gode madoplevelser, er Kristiansand stedet at besøge. Med alt inden for gåafstand og et stort udvalg af restauranter, barer og caféer kan du hoppe fra sted til sted og spise frokost, middag, dessert og café avec på skift i byens hyggelige gader. Kald det en culinary crawl, hvis du vil?

Kristiansand

Restauranter og barer

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage

Opdag
Hotel
Restaurant
Konference