Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Drammen Norge

13 hoteller i nærheden

3 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møder og konferencer i Drammen

Skal du holde møde, konference eller et privat arrangement i elvbyen Drammen? Vi har to hoteller i byen, som egner sig godt til de fleste lejligheder. Skal du holde møde, en heldags konference eller et bryllup, har vi lokalerne til dig.

På vores hoteller kan vi tilbyde alt fra kaffe og frugt til messeområder – og selvfølgelig overnatning, hvis du har brug for det. Comfort Hotel® Union Brygge ligger lige ved Union Scene, som jævnligt arrangerer koncerter, teater og andre kulturtilbud, og er en perfekt arena, hvis du gerne vil have en anderledes konference. Clarion Collection© Hotel Tollboden passer godt til de mindre møder, og her kan du sidde i historiske omgivelser fra Drammens søfartshistorie.

Gennem Drammen løber den smukke Drammenselv og deler byen i to. Med flere gangstier langs elven tæt på hotellerne kan du let nyde den friske luft og den smukke elv efter en lang dag med møder. Drammen er en by med mange aktiviteter, meget kultur og folkeliv, og har du lyst til at opleve noget udenfor hoteldøren, er der derfor meget, du kan finde på. Blandt andet ligger både Norges største badeanlæg Drammensbadet, gangbroen Ypsilon og Kunnskapsparken i centrum af byen.

Begge vores hoteller ligger blot en kort gåtur fra togstationen midt i Drammen centrum. Du kan stå på Oslo Hovedbanegård efter en halv time eller være klar til afgang i Oslos lufthavn Gardermoen i løbet af en time.

Læs mindre
3 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.5.019 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.