Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Møder hos os

Oslo Norge

11 hoteller matcher din søgning

Tilføj et eller flere hoteller til din forespørgsel, så kontakter vi dig.

11 hoteller matcher din søgning

Prøv at indtaste en anden destination

Møde, konference og event i Oslo

Velkommen til Oslo, Norges hovedstad og internationale knudepunkt! Skal du holde møde, konference eller event i Oslo har vi en række alternativer til dig med vores mange og varierede hoteller i og uden for centrum.

Her vil du finde alt fra små og historiske hoteller i kernen af centrum til store konferencehoteller i udkanten af Oslo og ved lufthavnen. Hotellernes muligheder spænder fra enkle mødelokaler tilpasset få personer til store arenaer som har plads til både kongresser, kick-off, biludstillinger og bryllup. Har du brug for mad til mødet, konferencen eller dit event, ordner vi det selvfølgelig, hvad end det gælder enkel pausemad eller en gennemført festaften med treretters middag.

Med konferencen i Oslo får du desuden adgang til alt,hvad en hovedstad kan tilbyde og mere til. Her er der alt fra nytænkende arkitektur, kultur, folkeliv og en lang række museer for de historieinteresserede. Med sin smukke beliggenhed ved fjorden har Oslo den charme, som kun en havneby kan have, så sørg for at få tid til lidt byvandring, hvis du har egentid mellem møderne. Tag for eksempel en tur op på taget af Operaen, som ligger  helt ned til vandkanten af Oslofjorden eller besøg Torggatas mange spændende butikker og restauranter.

Fra Oslo lufthavn Gardermoen tager det lidt over 20 minutter med flytog ind til byen, eller i underkanten af 40 minutter med bil og taxi.

Læs mindre
11 hoteller matcher din søgning
Det var mange!

Et problem opstod, da din forespørgsel skulle sendes. Prøv igen senere.

Men vi kontakter dig gerne for at se, om vi kan ordne noget, som møder dine behov.

Udfyld

Navn

Forkert e-mailadresse

Forkert telefonnummer

Meddelelsen er sendt.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.