At rejse jorden rundt er både omfattende og dyrt - i mange tilfælde er det noget, man drømmer om, men aldrig får gjort. Rejs i stedet Norden rundt. Du kan bo på 5 forskellige hoteller til en rigtig god pris!

Woman dancing in snow

Take Five

Bestil Take Five-hotelpas her

Kunne du tænke dig at slippe jorden rundt-drømmen for en stund? Eller har du lyst til at se mere af dit eget land eller de fine nabolande, du hører så godt om? Du behøver ikke rejse langt for at opleve et eventyr - du kan holde dig inden for de nordiske grænser. En opdagelsesrejse uden kø i paskontrollen, ukendte dyr og lange flyture. Det er både nemmere, billigere og en anelse mere harmonisk end en "find dig selv-rejse" jorden rundt. Specielt, når du kan "take five!" Okay, og hvad indebærer det så? Lad os male et billede for dig:


Breakfast_16_9Ville du ønske, at dette var din morgenmad i et par dage?


Julestressen ligger bag dig, men mørke, sjap og våde sko er stadig hverdag. Det er heller ikke ualmindeligt med børn, der skændes, kæledyr, som tigger om at blive luftet, forældre, som der skal tages hånd om, eller et nyt job, som har "nyt år, nye muligheder" på agendaen - en agenda, som måske ikke altid er balsam for sjælen. Har du brug for en pause? Eller en lille timeout? Måske har du brug for at opleve noget helt andet i et lille stykke tid (uden det behøver indebære en rejse jorden rundt)? Så har du fundet det helt rigtige.


Take Five - standard room CL Post_16_9En eller flere nætter i en hotelseng går man aldrig fejl af.


Forestil dig dette: Der er styr på det hele - babysitter, en hunde- og kattepasser samt en, der vander planterne derhjemme. Din kæreste og dig står klar med kufferterne. Det funkler i jeres øjne - I føler jer allerede mere forelskede, end I gjorde dagen forinden. Du er kort sagt 100% klar til et lille fælles eventyr med din bedre halvdel. I har nemlig købt Strawberry Take Five-hotelpas, hvilket indebærer et køb af 5 hotelovernatninger for blot 899 SEK pr. nat, og som kan bruges til over 100 af vores hoteller i Sverige, Norge, Finland og Danmark. Altså, wow! Du behøver ikke bruge alle 5 nætter på én gang, nætterne kan bruges frem til d. 16. april 2023, så benyt muligheden for at opleve alt, hvad Norden har at byde på.


Take Five - couple playing in the snow_16_9Benyt Take Five-hotelpasset til at besøge populære seværdigheder i nye byer - eller til at lege i sneen.


Du kan nyde godt af skønne senge og god morgenmad, mens du f.eks. udforsker Fløibanen i Bergen, og derefter tager videre til Göteborg for at vinterbade, tager en tur til København, inden du slutter af med to nætter i Helsingfors - byen, som har overraskende meget spændende at byde på, specielt kunst og dejlige saunaer.


Take Five - Bergen pier_16_9Molen i Bergen er meget smuk om aftenen. I løbet af dagen kan du tage Fløibanen og opleve en fantastisk udsigt.


Take Five - Copenhagen _16_9Nyhavn i København er altid et populært udflugtsmål.


Lyder det stressende? Vil du hellere have lidt alenetid væk fra liv og glade dage, uden du behøver rejse fra by til by? Så kan du vælge et hotel tæt på din bopæl! Udvælg et par weekender, hvor du kan nyde, at du kun skal tænke på dig selv. Du kan eventuelt bruge den sidste nat med en ven, kollega eller... hvem du nu synes. Det er dit pas, så du bestemmer! Du har 5 nætter i et dobbeltværelse, som du kan råde over. Frem til d. 16. april, vel at mærke. Tag dig god tid og nyd det! Og glem ikke, at man aldrig er for gammel til at rejse jorden rundt. Nu kan du også rejse Norden rundt, eller hvorfor ikke rejse rundt i din egen hjemby. Jorden rundt kan da vente, eller hvad?


Take Five - sauna CC Bastion_16_9Hvor ikke besøge en sauna i Helsinki efter et vinterbad?

Take Five

Bestil Take Five-hotelpas her