Der findes ikke noget bedre end, at du ved, hvad du vil have. Vi kommer til at give dig det, plus alt det du ikke vidste, du behøvede.

Clarion Hotel Food
Clarion Hotel og deres gæster har en meget specifik ting til fælles: nemlig et godt øje for detaljer.

Ja - for folk ved, hvad de vil have. Hvad der er vigtigt for dem. Præferencerne er mange og forskellige – heldigvis. For hver gæst er unik, og skal behandles derefter. Du har prøvet at spise frokost, og en hotelseng er ikke noget nyt for dig. Det er alt det andet, der tæller. De små ting, men med stor betydning. Små ting som det første smil du mødes af om morgenen fra omeletkokken, eller at sengen har de lagner, du altid har drømt om at have derhjemme.


Ferie. Afkobling. Job. Savn. For nogen kan hotelopholdet være et tiltrængt afbræk med nogen du holder af, mens det for andre er et af uendeligt mange rejseophold med jobbet. Netop derfor går vi på Clarion Hotel på arbejde. Vi brænder for at skabe unikke oplevelser for dig. Hver dag. For det har du fortjent. Det er trods alt det, et hotelbesøg skal handle om – uanset om det er business eller pleasure. Eller bleisure, om du vil.


Med puls og liv kommer ofte inspiration. Og modsat


Det ved vi. Derfor er beliggenheden helt afgørende. Rejsetiden fra et Clarion hotel til byens centrum er nærmest ikke-eksisterende. Hvorfor? Fordi centrum altid er lige uden for døren. Er du på et lufthavnshotel, så er du nær gaten, we promise. Du skal være der, hvor det sker. Du er i centrum – bogstavelig talt.


Clarion Hotel Malmö Live - facade


Men hos os kan du også slippe helt for at gå uden for en dør


Gode senge, bløde lagner og store puder kan gøre, at selv det største A-menneske pludselig vil blive liggende hele dagen. Men et varmt, opfriskende bad med Ritualsprodukter kan måske gøre det nemmere at komme op. Og så er det jo sådan, at både earlybirds og syvsovere har brug for en god, sund morgenmad for at få en energirig dag. Friskbrygget kaffe, smoothies, juice, økologisk pølse og ost fra lokale leverandører, og ikke mindst: Omeletkokken, der hver eneste dag står klar til at lave netop din farvoritomelet. Til den søde tand har vi selvfølgelig frisk bagværk hver eneste dag, der skal spises uden et gram af dårlig samvittighed. Er du enig?


Clarion Hotel omelette breakfast


Kunst, musik, cocktails og mocktails


Clarion Hotel arbejder aktivt for, at du skal opleve noget nyt, hver gang du er hos os. Kom i flot selskab med originale Munch- og Warholmalerier. Vi opgraderer jævnligt vores samling med pieces fra nogle af Skandinaviens bedste designere, og med egen-kurerede musik-lister, der tilpasses efter tidspunkt på dagen, skabes der en atmosfære med rum for inspiration og kreativitet. Find din favoritcocktail eller -mocktail, og sæt dig i vores Living Room med gode venner eller kollegaer – eller observér det pulserende liv på egen hånd. Bliver du rastløs? Intet problem. Vores hoteller arrangerer alt fra Yogabrunch til Afternoon Tea, udendørs bio og koncerter. Det eneste du skal gøre, er at finde ud af, hvad der taler mest til dig.


Clarion Hotel Amaranten - Living room


For the foodies


Uanset om du rejser med job eller rent pleasure, skal du spise på et tidspunkt. Og er der noget, der er vigtigt for både vores gæster og os, så er det mad. Vores kokke arbejder dagligt med at udvikle uovertrufne retter, så du kan få et måltid, ulig noget andet du har smagt, der trigger smagsløgene, og som er lokalt og økologisk.


Always on the move, but still fit and fab


Vi ved, at noget af det der er mest vanskeligt ved at rejse ofte, er at spise rigtigt, men også at få tid til træning. Vi ved præcis, hvordan det er – derfor har vi skabt utallige muligheder for dig, så du ikke behøver at fravælge den træning, der får hjerne til at tænke klarere. I receptionen finder du kort over løberuter både for nybegyndere og marathon-profferne, og vores træningslokale har ofte en magisk udsigt. Når du har givet den alt, hvad du har, kan du træde ind i spaen og begynde dagen med nogle svømmetag i bassinet. For vi ved, at alle de investerede minutter til dig selv, giver dig energi til resten af dagen.


Clarion Hotel Post pool


Yes - WeCare


Vidste du, at ved at bo på et Clarion Hotel, så bidrager du positivt til samfundet og miljøet? Ja, du læste rigtigt! Vi arbejder hele tiden på at finde de bedste løsninger i alle led af vores business, som gør, at vi kan minimere madaffald, plastikforbrug og CO2-udslip. Det gør vi blandt andet ved at minimere størrelsen på vores tallerkner, dyrke egne urter og grøntsager, så det bliver så lokalt som muligt, støtte lokale leverandører, bygge solcellepaneler på tagene og stadig finde alternativer til plastemballage. Vi vil ikke bare minimere, men gøre forskel fra status quo – både lokalt og nationalt. Og det vil gøre sammen med dig og vores andre gæster.


Clarion Hotel Sustainable food


Vores hoteller er for dig, der ikke har et øjeblik tilovers at spilde, men som gerne bruger tid på de detaljer, der betyder noget. 28 hoteller i Norden. Din rejse begynder her!