Hvad sker der, når to trætte småbørnsmødre checker ind på det urbane og fede hotel Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Kom med indenfor til et hotelophold, som blev alt andet end almindeligt.

Barception at Comfort Hotel Xpress Youngstorget.
Barception byder på lækkerier og god stemning

Se aktuelle kampagner

chevronRight

Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 1_16_9

Vi, to småbørnsforældre, der nærmer os de 40, anede ikke, at ungdommens kilde ville være på den anden side af døren af Comfort Hotel® Xpress Youngstorget - i hvert fald følelsen af den! Vi vidste, at Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress-kæderne har priser, der er behagelige for pengepungen, at de har et urbant design, og at de giver gæsterne det, de har brug for, og dropper det unødvendige. Men den følelse, du får, når du træder ind af en hoteldør, kan du ikke vide noget om på forhånd.

"Vi finder hurtigt ud af, at du ikke behøver at være i 20'erne for at føle dig godt til rette på en hotelkæde, der bruger ordene "Barception" og "Lazy Sundays""

Det kan nemt falde en ind at tænke, at Comfort Xpress hotellerne kan se "billige ud", men vi mærker med det samme, at stilen er gennemført og cool, og at vi straks føler os hjemme. Behagelig, "chill" musik finder vej ud gennem højtalerne, og vi indser hurtigt, at man ikke behøver at være i 20'erne for at føle sig godt til rette på en hotelkæde, som bruger ordene "Barception" og "Lazy Sundays".

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - barception_16_9Bar + reception = barception

Spring morgenbuffeten over, check ud kl.18

Barception... Lazy Sundays, sagde du? Hvad er det? Lazy Sundays betyder, at man kan checke ud kl. 18:00 om søndagen (nice!) og Barception er noget af det første, vi ser, da vi træder ind af døren midt i Oslos centrum fra Youngstorget. Hvis du ikke har regnet den ud endnu: Bar + reception = Barception. For at Xpress-hotellerne skal være så "easy on the wallet" som muligt, er der lagt op til, at man i stedet for morgenbuffet og fancy hotelrestaurant kan købe simpel morgenmad, frokost, aftensmad, snacks, kaffe og andet godt i receptionen.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out area_16_9Et hyggeligt sted at hænge ud til en afslappet snak, noget godt i glasset eller en lækker kanelsnurre

De indbydende paninier, croissanter, yoghurt, smoothies og kanelsnurrer frister med det samme, og vi spotter allerede, hvad vi skal købe til morgenmad i morgen tidlig, inden vi indtager vores hotelkontor på tagterrassen - altså inden det bliver så koldt, at vi må forlade udsigten over Oslo og flytte ned til "Working class hero"-arbejdsstationen i lobbyen. Samtidig ser vi en hyggelig siddegruppe, som vi beslutter skal være stedet, vi vil spise vores morgenmad - sammen med vores veninde, der kommer lidt senere i aften.

Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english_16_9

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - laundromat_16_9Spildt kebab eller juice på dit tøj? Intet problem, bare kast det ned i vaskemaskinen. Problem solved!

Oplev byen og drop al unødvendig besvær

Vi checker ind på egen hånd via en iPad i lobbyen, og tager en gul elevator op til værelset. Det er spændende at udforske nye hoteller, selvom hotellet ikke lige er målet for vores rejse. Så var vi nok nærmere gået efter et spa-hotel eller THE THEIF - og havde ladet pengepungen lide lidt mere end i vores "venindetur til Oslo"-tilfælde. Netop derfor valgte vi et af hotellerne fra Comfort Hotel® Xpress - en hotelkæde, som har til formål at ligge centralt, og som dropper alt "fuzzet" for at gøre opholdet så overkommeligt som muligt. Så kan vi opleve Oslo, og samtidig bo behageligt. Vores mål er at "indtage Oslo", tage til koncert, arbejde lidt den efterfølgende dag og få en god nats søvn.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - room _16_9Det behøver ikke at være super fancy, for at man kan sove godt på et hotelværelse. Man kommer langt med en madras, dyne, pude og opbevaringsskuffer under sengen

Gennemført stilfuld indretning og smarte værelser

Vi går ud af elevatoren på sjette sal og bevæger os forbi dekorative og farverige væglamper, mønstrede væg-til-væg tæpper og værelsesnummer på værelsesnummer med stor orange skrift. Det er helt igennem stilfuldt og gør os ekstra spændte på at se, hvordan værelset ser ud. Pludselig ser vi et skilt til en tagterrasse, og tror straks, at vi har misforstået, hvor tagterrassen, vi skal arbejde fra i morgen, er. Den var da ikke her? Vi tænker hurtigt, at det må være den anden tagterrasse, som kan lejes til private arrangementer om sommeren.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - terrasse at the roof_16_9Med en tagterrasse tager man aldrig fejl, især ikke når du kan nyde en vidunderlig udsigt over Oslo

Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 4_16_9

Alder er bare et tal!

Vi har lidt tid til overs, inden vi går ud i Oslos gader for at finde et sted at spise aftensmad, og beslutter os for at slå os lidt løs - vi har trods alt børnefri - vi skal lave noget, vi ikke har gjort i lang tid, og denne attraktion findes nede i kælderen... Vi er lige så spændte som to små børn, men først får vi os en lille snak med hotellets General Manager, Kine Høiland. Vi er spændte på, om vi er de eneste småbørnsforældre på hotellet, eller hvem der egentlig kommer her oftest?

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - GM Kine Høiland_16_9General Manager på Comfort Hotel Xpress Youngstorget, Kine Høiland

  • Størstedelen af folk, der bor her, er nok yngre, men når det så er sagt, så er der mange mennesker i 40'erne, 50'erne og 60'erne, der definerer sig selv som unge. Det handler nok mere om, hvad behovet og ønsket er, end hvor gammel man er. Når det så er sagt, er vi også populære blandt studerende, som nogle gange bor her i længere tid. Enten fordi de ikke kan få fat i studieboliger, eller fordi det simpelthen er for dyrt at leje en bolig – især med en tilsvarende beliggenhed og servicetilbud. Så er vi et godt alternativ, og vi har også vores egne studerendekampagner til dem, der ønsker tilbud på alt fra et par uger til flere måneder, siger Kine.

"Vi undrer os over, hvorfor i alverden han opfører sig sådan. Er der ingen, der holder øje med, hvad han laver?"

Lyst til at bo på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Book værelse her!

Her finder du alle vores Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress i Norden

Hvem er den unge tatoveringsdude, og hvem tror han, han er?

Mens Kine taler, ser vi en ung "tatoveringsdude", der hænger et stort maleri op på væggen. Han virker til at være en gæst, og vi undrer os over, hvorfor i alverden han opfører sig sådan. Er der ingen, der holder øje med, hvad han laver? Vi finder ud af, hvem denne mystiske fyr er senere. Kine virker upåvirket og fortæller videre:

  • Der er også en del pendlere, som bor her fra mandag til fredag, og vi har faktisk haft et par stykker, der har boet her i 2-3 år! Det her er simpelthen deres hjem, siger hun med et smil på læben.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - sign on the wall_16_9Selvfølgelig skal sådan et fedt hotel have gode quotes på væggen!

Comfort Hotel® skulle være det mest overkommelige alternativ af alle Strawberry hotelkæder, så vi er ikke overraskede over, at nogle mennesker bor her i længere perioder. Ellers får vi at vide, at mange, både studerende og andre musikglade, checker ind i weekenden, fordi de skal til koncert på Rockefeller eller Sentrum Scene - som er nærmeste nabo til hotellet. Comfort Hotel® Xpress sigter trods alt efter at tilbyde en central beliggenhed.

"Spændingen breder sig i kroppen, hjertet pumper, vi ser hinanden dybt i øjnene og indser, at det her bliver hedt."

Vild og hed kamp i kælderen

Kine er nødt til at gå, så vi får ikke at vide, hvem den mystiske "hænger-stort-maleri-op-tatoveringsdude" egentlig er endnu. Vi kigger på hinanden: Kælderen next! Spændingen breder sig i kroppen, hjertet pumper, vi ser hinanden dybt ind i øjnene og indser, at det her bliver hedt. Vi går ned ad en trappe og passerer nogen, som lægger deres vasketøj i maskinen. Vi går forbi madleverancer hængende på knager, som er bestilt hos Palett - et firma, der lejer køkkenet her og leverer sund mad til dem, der bestiller fra deres app. Og så står det der endelig: Bordtennisbordet. Vi er klar til kamp!

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - ping pong table_16_9Klar til en vild og hed kamp om bordtennisbordet i kælderen?

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - basement hang out_16_9Kælderen er hyggelig at hænge ud i, men bordtenniskampen i hjørnet bliver alt andet end hyggelig!

Efter en omgang hujen og råben, der formentlig skræmte fyren i 20'erne, som ventede på, at vasketøjet var færdigt, væk, indser vi, at vi er nødt til at tage et bad, før vi vandrer ud i Oslos gader. Men allerførst skal vi løse maleri-mysteriet. Vi går op ad trappen og ser på maleriet. Det er overraskende fedt, og vi føler os unge igen, mens vi står der. Det er et billede, du kan se på i lang tid, opdager vi, det har så mange elementer.

Art by Martin Mentzoni_16_9Martin Mentzoni fik selv æren af at hænge sit eget billede op på væggen i lobbyen. Billedet er selvfølgelig malet på hotelværelset

Kine er tilbage og kan fortælle os, at det er kunstneren Martin Mentzoni, der står bag billedet, og at han jævnligt donerer billeder til hotellet, når han er i Oslo og maler på hotelværelset. Wow, tænker vi, og indser så, at dette ikke er et hvilket som helst hotel. Comfort Hotel® Xpress Youngstorget, og alle andre Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress, er fede hoteller uden at det bliver for meget, hjemlige uden at være rodede og snavsede; et hotel for de unge, men også for dem, der gerne vil føle sig unge, centralt uden at det koster kassen, og et sted, hvor man kan hænge kunst på væggen, uden at der er noget mærkeligt i det.

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - hang out place by the window_16_9Her er der alle muligheder for at slappe af - for eksempel med en veninde, mens I snakker om den foregående dags koncert

We’ll be back!

Vi indser, at vi har undervurderet Comfort Hotel® Xpress-hotellerne. Nej, der er ingen morgenbuffet, nej, der er ingen hotelrestaurant, nej, der er ingen roomservice, minibar eller elkedel på værelset, og der bliver kun gjort rent hver fjerde dag. Men; det er cool, stilfuldt indrettet, byder på lækre mad- og drikkemuligheder i receptionen, gratis WiFi og fitnesscenter, og på flere hoteller kan du tæske din ven i bordtennis, mens du vasker tøj i en fælles vaskemaskine ved siden af. Det bliver ikke mere hjemligt end det, når du skal ud at udforske en ny by, vel? Vi er i hvert fald overbeviste; dette bliver også overnatningsstedet for vores næste tur til Oslo!

Comfort Hotel Youngstorget - chat between friends english 3_16_9

Comfort Hotel Xpress Youngstorget - workin class hero _16_9Jo jo, vi fik da også arbejdet lidt. Til trods for en smuuule medtagethed fra koncerten dagen før..

Lyst til at bo på Comfort Hotel® Xpress Youngstorget? Book værelse her!

Her finder du alle vores Comfort Hotel® og Comfort Hotel® Xpress i Norden

Se aktuelle kampagner

chevronRight