Verdenskendte vandrestier, spektakulære udsigter, fantastisk madkultur og skønne naturoplevelser. Alperne er ikke bare skiløb, puddersne og afterski. Vi giver tips til de bedste vandrerejser i Alperne! Bliver det måske Østrig eller Italien denne sommer?

Hikers in Val Gardena
Vandring i Val Gardenas storslåede natur.

Østrig

Bad Gastein - et af Østrigs smukkeste rejsemål

Bad Gastein - summer, viewBad Gastein er rigtig alpeidyl.

Kun en time og 22 minutter fra Salzburg finder du den populære kurby Bad Gastein. Gasteinerdalen tilhører nationalparken Hohe Tauern som tilbyder hele 600 km vandrestier. Med andre ord er der garanteret noget for enhver smag her – uanset om du er på jagt efter mere enkle gåture eller avancerede, højalpine vandringer.

Hvis du skulle blive træt af imponerende udsigter, vandrestave og drøvtyggende køer, ligger både Salzburg og Venedig tilstrækkeligt tæt på til en dagsudflugt!

Italien

Cervinia - sommerparadis med udsigt over Matterhorn

Cervinia - View of Matterhorn and lakeNaturen og udsigterne i Cervinia er slående – et must for den aktive rejsende.

I Aostadalen på 2.050 moh. ligger velbesøgte Cervinia - et populært rejsemål for såvel skiløbere og dem som gerne vil vandre, dyrke rafting eller spille golf. Området rundt om Cervinia og Matterhorn er også kendt for sine cykelmuligheder. Her strømmer en masse cykelentusiaster til fra hele verden for at opleve de fantastiske cykelstier.

Er du golfinteresseret, finder du Italiens højst beliggende 18-hulsbane lige udenfor Cervinia. Her er også mere end 200 km vandrestier for både nybegyndere og professionelle. Vandrestierne byder på en spektakulær natur og fører dig rundt langs stille alpesøer.

Hvis du ikke kan vente på vinteren, kan du tage skiene på og tage en tur på Plateau Rosas gletsjer.

Val Gardena – solrig eventyrverden

Val Gardena - moutain view, summerDe unikke bjerge i Val Gardena ser enten grå ud eller lyser i en orange farve afhængig af hvor solen står på himlen.

Val Gardena tilhører Unesco World Nature Heritage på grund af det unikke bjerg der er formet af fossilerede koralrev og alger, der voksede for 250 millioner år siden på bunden af havet Tethys. Val Gardena har mere end 300 solskinsdage om året - perfekt for den som vil vandre på ferien. Her er flere alpebyer som er et besøg værd. - Selva di Valgardena er en af dem.

Udover vandring og de fantastiske alpebyer er der også vinsmagning, bjergklatring, paragliding, hesteridning, højdebaner og eventyrpark - i Val Gardena er det aldrig kedeligt.


Rejs til Alperne, og optjen bonuspoint samtidig

Medlem af Strawberry? Så optjener du et bonuspoint per krone du bruger på dit eventyr. Med bonuspointene kan du købe bonusnætter på hoteller, leje biler fra Hertz og meget mere!

Ikke medlem af Strawberry endnu?

Bliv medlem i klubben som giver dig unikke fordele og tilbud - både på hoteller og hos samarbejdspartnere. Medlemskabet er gratis. Læs mere om Strawberry, og bliv medlem her.