Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Op til 20% rabat på sommerferie

Sommeren er her, og det er på tide at komme ud og nyde alt, hvad Norden kan tilbyde. Hos os får du op til 20% rabat på sommerferien, når du booker to eller flere nætter. Så hvad venter du på?

Nyd Norden til sommer

Er du typen, som hopper i bilen og tager på roadtrip så snart du får chancen? Eller er du den, som helst ligger på en solseng og drikker mocktails ved poolen? Uanset hvad du har planlagt til sommer, så bliver det altid endnu bedre med rabat!

Når du booker to eller flere nætter på et af vores udvalgte hoteller, får du op til 20% rabat hele sommeren. Opdag nye byer i hele Norden, eller tag en staycation i egen hjemmekommune, og nyd alt hvad sommeren kan tilbyde! Og du, det betaler sig at booke tidligt - med fleksible afbestillingsvilkår har du intet at miste.

Psst! Leder du efter en unik hoteloplevelse denne sommer? Book dit ophold på Yasuragi her.

Vilkår og betingelser

Tilbuddet gælder et begrænset antal værelser, og kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Gælder for ophold på mindst 2 nætter. Bookingen kan afbestilles frem til kl. 16:00 på ankomstdagen. Morgenmad er inkluderet på alle hoteller, undtagen At Six og Comfort Hotel® Xpress. Hos Clarion Collection® Hotel er også "fika" og aftensmad inkluderet. Afbestillingsvilkår kan variere, når du booker på de fristående hotellers egne bookingsider. Læs gerne vilkårene grundigt.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.