Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alle hoteller i Københavns Lufthavn, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,2
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,2
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

  THE HANGAR: Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter. Med betagende 2500 kvadratmeter, har vi plads til 2150 personer, 5 Cessna-fly eller 25 biler. Som vi siger, vi er fleksible.

  The Hangar kan deles op i 5 dele, hver især med kapacitet på 500 personer. Den unikke beliggenheden kun 5 minutter fra metroen, tog og gates i Københavns Lufthavn, gennem en indendørs passage, gør dette mødested perfekt for både internationale kongresser og lokale events. Interiøret er eksklusivt, moderne og internationalt. Start dagen med en kongres og se, hvordan det forvandles til en magisk banket til dine aftenarrangementer.

  Vores mad og drikkevarer stimulerer alle sanserne for at maksimere oplevelsen for gæster og mødegæster. Vi tilpasser vores mødepakker, så de passer til lige netop dit behov og eventtype: Kongress, banquet middag eller stående tapas. Alt mad der serveres er bæredygtigt, og ingen af vores produkter inderholder ucertificeret palmeolie. Vi vil hellere end gerne lave grønne og bæredygtige valgmuligheder til dig når du skal vælge menu.  

   

  Book The Hangar

  Velkommen til at kontakte os for booking eller mere information på sales.cph@strawberry.dk.

  For 360 graders visning, besøg: https://hotelscopenhagenairport.dk/hangar-gallery/

  Få op til 25% i rabat!

  Nej tak!

  Prøv venligst igen

  Få op til 25% i rabat!
  Tak fordi du tilmeldte dig!

  Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

  3.2.8.003 23
  Bookingkode

  Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

  Gem

  Bookingkode skal angives

  Vælg værelse

  værelse Slet værelse

  Tilføj værelse
  Bookingkode

  Din bookingkode er tilføjet.

  Please note

  Your session will be ended

  Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.