Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Se alle hoteller i Københavns Lufthavn, Danmark

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Velkommen til Københavns vigtigste mødested. Med en unik beliggenhed i Københavns Lufthavn overfor Terminal 3 passer Clarion Hotel Copenhagen Airport lige så godt til konferencer, som til spa og madoplevelser, mens du venter på at din rejse skal begynde.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,3
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,3
af 10
Vurdering for Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

WeCare at Clarion Hotel Copenhagen Airport

Hos Clarion er vi passionerede omkring de mennesker der omgiver os og den planet vi alle deler. Hver dag arbejder vi på at gøre verdenen til et grønnere og bedre sted - det kalder vi WeCare. Nysgerrig på, hvordan vi sætter handling bag vores ord? Læs med her og bliv inspireret.

Let's do plogging together

Plogging - eller ‘picking up litter while jogging’ - er en trend som hastigt spreder sig verden over. Det er den perfekte kombination af at motionere og give naturen lidt kærlighed. Hvis du plogger med os, bliver du også en del af et fællesskab der samler hotelgæster, medarejdere og vores lokalsamfund. Vi plogger hver onsdag morgen ved Amager Strand og runder turen af med en lækker morgenmad i vores restaurant. Alle er velkomne!

Eat you way to a greener future

Hvad vi spiser, påvirker vores planet, og vi forsøger at gøre den påvirkning så lille som muligt - uden at gå på kompromis med smagen. Vores retter indeholder aldrig ucertificeret palmeolie, vi fokuserer på at købe lokale og økologiske produkter, når vi kan, og så minimerer vi madspild ved at bruge hele råvaren og sige ja tak til grimme frugter og grøntsager. Derudover finder du altid mange grønne retter og vegetarmuligheder i vores menu.  

ISO 14001-certificeret

Vi er ISO 14001-certificeret, hvilket betyder, at vi altid udfordres og der følges op på vores miljøarbejde. 

Læs mere om WeCare hos Strawberry her.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.