Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet, som kommer til at ændre din opfattelse af lufthavnshoteller og viser med en urban vibe, en perfekt lokation og unikke miljøvenlige initiativer, at det budgetvenlige valg ikke er kedeligt.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 3,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Comfort Hotel Copenhagen Airport - hotellet som kommer til at ændre din opfattelse af lufthavnshoteller. Hotellet er lavet helt og holdent for at imødekomme den moderne rejsendes behov.

Nabo til Lufthavn - og det centrale København

Fra hotellet er det nemt at komme til alle lufthavnens terminaler, som ligger kun fem minutter væk til fods.  Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt til dig, som skal på et weekendophold i København. Her er udsigt til vand, by og fly og så er der kun 12 minutter til downtown København med metroen, der ligger lige ved siden af hotellet.

Barception

Barception, hvad er det? Det er helt enkelt: bar + reception. Ved hotellets Barception kan du tjekke ind og ud, købe mad eller tage en drink. Du finder altid frisk og hjemmelavet mad i vores Comfort Deli såsom salater, sandwiches, frugt og snacks. Udvalget varierer fra dag til dag alt efter årstidernes råvarer. Barception og Comfort Deli er døgnåbne, og du finder dem i stueetagen. Fra kl. 17.00 - 22.30 kan du også bestille hjemmelavet pizza, burger og andre varme retter.

Træn eller vask døgnet rundt

Livet er enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har adgang til fitnessrum døgnet rundt. Har du brug for at vaske tøj før eller efter din rejse, har du mulighed for at gøre dette i vores Laundromat. Du finder også et strygerum på hver etage. På hotellet er der også et legerum til de yngste gæster.

Bar With A View

På 10. sal finder du vores bar. Her kan du nyde udsigten over Øresund og flyene, der letter og lander i Københavns Lufthavn. I baren kan du bestille alkoholfrie drikkevarer, øl, vin, long drinks og snacks. 

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten indeholder alt, du har brug for, for en god start på dagen. Skal du nå et tidligt fly? Fra tidlig morgen kan du få en Early Bird Breakfast to-go, hvis du bestiller aftenen før. Læs mere her.

Nemme og effektive møder

Skal du bruge et mødelokale i en halv eller hel dag eller måske flere dage i træk? Den klarer vi. Så du kan brainstorme, pitche en forretningsidé eller arbejde i ro og mag. Når sulten melder sig, er vi klar - uanset hvad du har brug for, for at holde energiniveauet oppe.

Vi har plads til alle

Med 605 værelser, 10 XLL-værelser til familier, venner og alt derimellem og 2 deluxe-værelser til den ultimative oplevelse har vi plads til alle - din hund er også velkommen!

Nordeuropas største kongressal

I forbindelse med Comfort Hotel Copenhagen Airport finder du også The Hangar. The Hangar er Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter. Med sine fantastiske 2500 kvm er der plads til 2150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.

Værelsesrengøring

For at være gode ved både miljøet og din tegnebog, gør vi dit værelse rent hver 4. dag, når du bor hos os.

WeCare

WeCare er navnet for vores bæredygtighedsarbejde. Vi arbejder målrettet med seks forskellige fokusområder: Læs mere om dem her! Vi er en ISO 14001-certificeret bygning, hvilket betyder, at vi altid udfordres og der følges op på vores miljøarbejde. 

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Danmark

Ofte stillede spørgsmål

Find vej

Metro

Tag linje M2 fra det centrale København til Københavns lufthavn. Derfra går du gennem en overdækket gangvej og havner direkte i hotellets lobby. 

Fra lufthavnen

Fem minutters gang fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Vi anbefaler Taxi 4x27, +45 27 27 27 27. Kig gerne forbi Barception, så booker vi en taxa til dig.

Om hotellet

Antal hotelværelser

605 hotelværelser.

Afstand til Københavns lufthavn

3 minutters til fods til Terminal 3.

Afstand til Københavns Hovedbanegård

7,3 km. Ca. 20 minutter med bil, 19 minutter med regionaltog.

Afstand lokaltrafik

Ca. 50 meter.

Om Comfort Hotel©

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.1.9.007 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.