Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Danmark

Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Danmark

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet, som kommer til at ændre din opfattelse af lufthavnshoteller og viser med en urban vibe, en perfekt lokation og unikke miljøvenlige initiativer, at det budgetvenlige valg ikke er kedeligt.

Comfort Hotel® Copenhagen Airport 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
4,6
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

4,6
af 10
Vurdering for Comfort Hotel® Copenhagen Airport

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Comfort Hotel Copenhagen Airport er hotellet, der vil ændre din opfattelse af lufthavnshoteller. Hotellet er lavet helt og holdent for at imødekomme den moderne rejsendes behov.

Nabo til Lufthavn  og det centrale København

Fra hotellet er det nemt at tage sig til alle lufthavnens terminaler, som ligger kun fem minutter væk til fods. Comfort Hotel Copenhagen Airport passer også perfekt til dig, som skal på et weekendophold i København. Her er udsigt til vand, by og fly, og så er der kun 12 minutter til downtown København med metroen, som ligger lige ved siden af hotellet.

Vi gør tingene lidt anderledes 

Det her er et hotel med smarte løsninger til dig, der ikke vil spilde penge på unødvendige ting. Det betyder, at der ikke er nogle dyre tjenester som roomservice eller en minibar på værelset. I stedet finder du massevis af snacks, mad og drikke i vores Barception, som er åben 24/7.

Barception

Barception, hvad er det? Det er helt enkelt: bar + reception. Ved hotellets Barception kan du tjekke ind og ud, købe mad eller tage en drink. Du finder altid frisk og hjemmelavet mad i vores Comfort Deli såsom salater, sandwiches, frugt og snacks. Udvalget varierer fra dag til dag alt efter årstidernes råvarer. Barception og Comfort Deli er døgnåbne, og du finder dem i stueetagen. Fra kl. 17.00 - 22.00 kan du også bestille varme retter. 

Træn eller vask døgnet rundt

Livet er enkelt på Comfort Hotel Copenhagen Airport. Du har adgang til et fitnessrum døgnet rundt. Har du brug for at vaske tøj før eller efter din rejse, har du mulighed for at gøre dette i vores Laundromat. Du finder også et strygerum på hver etage. Hotellet har desuden et legerum til de yngste gæster.

The Viewpoint

The Viewpoint lever mildest talt op til sit navn. På 10. etage bliver du mødt af en vidunderlig udsigt over både Øresund og Kastrup Lufthavn. The Viewpoint er ubemandet, men hvis du vil nyde noget godt at drikke til den smukke udsigt, kan du købe det nede i hotellets Barception i stueetagen og tage det med op. 

Morgenmad

Morgenmadsbuffeten indeholder alt, du har brug for, for en god start på dagen. Skal du nå et tidligt fly? Intet problem! Vores early bird-morgenmad er klar som grab'n'go fra kl. 03:00, hvis du bestiller dagen før. Læs mere her.

Nemme og effektive møder

Skal du bruge et mødelokale i en halv eller hel dag eller måske flere dage i træk? Den klarer vi. Så du kan brainstorme, pitche en forretningsidé eller arbejde i ro og mag. Når sulten melder sig, er vi klar  uanset hvad du har brug for til at holde energiniveauet oppe.

Vi har plads til alle

Med 605 værelser, 10 XLL-værelser til familier, venner og alt derimellem og 2 deluxe-værelser til den ultimative oplevelse har vi plads til alle  din hund er også velkommen!

Nordeuropas største kongressal

I forbindelse med Comfort Hotel Copenhagen Airport finder du også The Hangar. The Hangar er Nordeuropas største lufthavnskonferencecenter. Med sine fantastiske 2500 m2 er der plads til 2150 personer, fem Cessna-fly eller 25 biler.

Værelsesrengøring

For at være gode ved både miljøet og din pengepung gør vi dit værelse rent hver 4. dag, når du bor hos os.

WeCare

WeCare er navnet for vores bæredygtighedsarbejde. Vi arbejder målrettet med seks forskellige fokusområder: Læs mere om dem her! Vi er en ISO 14001-certificeret bygning, hvilket betyder, at vi altid udfordres og der følges op på vores miljøarbejde. 

Kontakt

  • Ellehammersvej 18 2770 Kastrup , Danmark

Ofte stillede spørgsmål

Find vej

Metro

Tag linje M2 fra det centrale København til Københavns lufthavn. Derfra går du gennem en overdækket gangvej og havner direkte i hotellets lobby. 

Fra lufthavnen

Fem minutters gang fra Terminal 3 til hotellets lobby.

Taxi

Vi anbefaler Taxi 4x27, +45 27 27 27 27. Kig gerne forbi Barception, så booker vi en taxa til dig.

Om hotellet

Antal hotelværelser

605 hotelværelser.

Afstand til Københavns lufthavn

3 minutters til fods til Terminal 3.

Afstand til Københavns Hovedbanegård

7,3 km. Ca. 20 minutter med bil, 19 minutter med regionaltog.

Afstand lokaltrafik

Ca. 50 meter.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 25
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.