Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

Se alle hoteller i Espoo, Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sello ligger i centrum af Espoo, lige ved siden af det primære transportknudepunkt. Hotellet er omgivet af forskellige tjenester, og du får derfor en ekstraordinær mulighed for at udforske denne fascinerende innovationsby.

GLO Hotel Sello 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,4
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,4
af 10
Vurdering for GLO Hotel Sello

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Parkering

Der er gratis parkering i indkøbscenteret Sellos parkeringsfaciliteter (24-timers indkørsel fra Leppävaarankatu). Du kan finde hotellets indgang i D-området i garagen. Gæster er velkomne til at parkere i et hvilket som helst af de tilgængelige områder, men man skal sørge for at indhente en parkeringstilladelse fra hotellets reception.

Parkeringshuset i Sello indkøbscenter har også ladestationer til elektriske køretøjer (yderligere information kan findes på Sellos hjemmeside (kun på finsk): https://www.sello.fi/palvelut/sahkoautojen-latauspiste

Tilgængelighed

GLO Hotel Sello har tre tilgængelige værelser. Værelserne ligger i nærheden af elevatorerne på hotellets 2. og 3. etage. Alle værelser er Comfort dobbeltværelser med en 180 cm bred seng, som kan adskilles ved behov. Det er muligt at forbinde værelset med et andet Comfort værelse via en forbindelsesdør.

Der er direkte og ubesværet adgang fra parkeringskælderen til hotellets reception og værelser. Der er seks trapper mellem hotellets lobby og restauranten, med gelændere på begge sider. De fleste morgenborde er placeret i hotellets lobby. Vi serverer gerne ting fra buffeten til bordene i lobbyen, så spørg endelig vores personale om hjælp. Det er muligt at nå buffetbordet udefra ved behov, uden at skulle tage trappen. Der er et handicaptoilet i hotellets lobby.

WiFi

Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Har du glemt noget?

Intet problem! Vi tilbyder næsten alt, hvad du kunne få brug for, i receptionen. Det gælder bl.a. tandbørster, tandpasta, barbermaskiner, toiletsæt, barbercreme, lotion, skopudsecreme, hårspray, sysæt og meget andet.

Vil du arrangere en overraskelse for nogen?

Måske vil du overraske din ledsager, eller måske ønsker du at få skudt dit ophold godt i gang? Vælg noget specielt fra vores tilføjelsesprodukter såsom en flaske mousserende vin eller opgradér til et Luxe-værelse.

Kontakt os

Du er hjertelig velkommen til at kontakte os for yderligere information på tlf. +358 10 3444200 eller via sello@glohotels.fi

Check-in & Check-out

Check-in: Fra kl. 15.00
Check-out: Senest kl. 12.00

Morgenmad

Mandag - Fredag: 06.30 - 09.30
Lørdag - Søndag: 07.30 - 10.30

Frokost

Mandag: 11.00 - 13.30
Tirsdag: 11.00 - 13.30
Onsdag:  11.00 - 13.30
Torsdag: 11.00 - 13.30
Fredag: 11.00 - 13.30
Lørdag: -
Søndag: -

À la carte

Mandag - Lørdag: 17.00 - 22.00
Søndag: -

Bar

Mandag: 09.00 - 01.30
Tirsdag: 09.00 - 01.30
Onsdag: 09.00 - 01.30
Torsdag: 09.00 - 01.30
Fredag: 09.00 - 01.30
Lørdag: 09.00 - 01.30
Søndag: 09.00 - 01.30

Åbningstiderne for vores faciliteter kan variere i sommermånederne samt weekender i forbindelse med helligdage. Kontakt hotellet og hør nærmere om de aktuelle åbningstider.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.