Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

GLO Hotel Sello Espoo ,  Finland

GLO Hotel Sello

Espoo,  Finland

GLO Hotel Sello ligger i centrum af Espoo, lige ved siden af det primære transportknudepunkt. Hotellet er omgivet af forskellige tjenester, og du får derfor en ekstraordinær mulighed for at udforske denne fascinerende innovationsby.

GLO Hotel Sello 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
8,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

8,9
af 10
Vurdering for GLO Hotel Sello

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Nyd en dejlig morgenmad og få en god start på dagen! Vores morgenmadsbuffet har masser af lækre produkter inkl. vores egen granola og syltetøj samt en række årstidsbestemte specialiteter.

Gym

Som gæst er du velkommen til at bruge offsite-fitnesscenteret Elixia, der ligger inde i indkøbscenteret ved siden af hotellet. Entréprisen er sat ned til 10 EUR per person for hotellets gæster.

Parkering

Der er gratis parkering i indkøbscenteret Sellos parkeringsfaciliteter (24-timers indkørsel fra Leppävaarankatu). Gæster er velkomne til at parkere i et hvilket som helst af de tilgængelige områder, men man skal sørge for at indhente en parkeringstilladelse fra hotellets reception.

WiFi

Der er gratis WiFi overalt på hotellet.

Kæledyrsvenligt

Dit kæledyr må meget gerne bo sammen med dig, når du booker et værelse her på GLO Hotel Sello. Prisen er 15 euro per nat.

Roomservice

Der tilbydes roomservice inden for GLO Grill Kitchens åbningstider. Der opkræves et gebyr for roomservice på 10 euro.

Laundry service

Vil du gerne rejse med mindre bagage? Det problem løser vi – vi vasker nemlig gerne dit tøj her på hotellet. Aflevér blot dit vasketøj i receptionen før kl. 9.00, og så får du det tilbage før kl. 18.00. Du finder både priser og vaskeposer på dit værelse.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.