Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka Helsinki ,  Finland

Clarion Collection® Hotel Katajanokka

Helsinki,  Finland

På øen Katajanokka i det centrale Helsinki, i et ombygget fængsel fra 1837, ligger Clarion Collection Hotel Katajanokka. Et elegant hotel med restaurant, central beliggenhed og en unik historie i væggene.

Clarion Collection® Hotel Katajanokka 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Inden for de røde murstensvægge, hvor det tidligere Helsinki amtsfængsel havde til huse, ligger Clarion Collection Hotel Katajanokka. Da bygningen blev renoveret og lavet om til hotel, bragte man bygningens historie ind i den moderne tidsalder, og den dag i dag byder hotellet stadig på en magisk verden af kontraster. Her finder du et hotel, som nu tilbyder komfort, stilfuldt design og et strejf af nordisk luksus.

Mere end et hotel

Clarion Collection Hotel Katajanokka kan siges at være mere end bare et hotel og en arbejdsplads. Det er blevet en livsstil. Opmærksomhed og service kommer fra hjertet. Personalet ønsker at være der for dig og gøre dit ophold perfekt! De hopper ikke over, hvor gærdet er lavest, og tager ingen genveje i deres stræben efter tilfredse gæster.

Bygningens historie, renovering og restaurering

Den ældste del af Clarion Collection Hotel Katajanokka kan dateres tilbage til 1837 og hovedbygningen til 1888. Bygningen var oprindeligt et regionsfængsel og et varetægtsfængsel. Fængslet blev lukket i 2002.

Efter et omfattende restaureringsarbejde åbnede et moderne hotel af høj kvalitet sine døre i maj 2007. Flere dele af hotellet er beskyttet af det norske direktorat for kulturmiljøforvalting, Riksantikvaren, bl.a. den centrale korridor, ydermuren i røde mursten og den høje mur omkring parken. Dette står tilbage som en påmindelse om bygningens lange og farverige historie. I 2017 gennemgik hotellet en let renovering og omfattende forvandling af interiørets inretning. Resultatet blev et livsstilshotel med elegant indretning og enestående service i en historisk fængselsatmosfære.

Rolige og fredelige værelser

Det, der tidligere var celleblokke, er nu blevet til hotelværelser med indretning og design, der ikke går på kompromis med funktionalitet og komfort. Værelserne er specialbygget til at sikre privatliv og fred – med metertykke murstensvægge er værelserne meget rolige, så du er garanteret en god nats søvn. Med højt til loftet og tredobbelte ruder holdes byens travlhed ude.

Restaurant Linnankellari

Restaurant Linnankellari er bestemt et besøg værd, hvis du er fan af det enkle og lækre nordiske køkken. Linnankellari ligger i kælderen og har åbent fra tidligt til sent. I sommermånederne tænder vi op i grillen i baggården. Grupper og private sammenkomster til enhver tænkelig lejlighed er altid meget velkomne!

Kontakt

  • Merikasarminkatu 1a 00160 Helsinki , Finland

Om Clarion Collection Hotel Katajanokka

Antal hotelværelser

106 værelser og suiter

Afstand til lufthavnen

20,3 km

Afstand til lokal trafik

140 meter

Find vej til hotellet

Fra Helsinki-Vantaa lufthavn til hovedbanegård

Finnair City bus
Ring Rail Line, I og P tog
Offentlige busser 615 og 620

Du kan også tage lufthavnstaxien, som er en delt tur til ønskede destinationer.

Taxi

Vi anbefaler Taksi Helsinki
Telefon: +358 100 0700

Hvis du kommer fra byen, kan du tage sporvogn 4 i retning af Katajanokka og stå af ved sporvognsstoppestedet "Vyökatu"

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.13.011 22
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.