Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

GLO Hotel Art Helsinki ,  Finland

GLO Hotel Art

Helsinki,  Finland

GLO Hotel Art ligger i et vidunderligt stenslot, der er en af Helsinkis mest elskede Art Nouveau-bygninger. Kom og oplev dette fortryllende hotel i centrum af byens designdistrikt.

GLO Hotel Art 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,8
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,8
af 10
Vurdering for GLO Hotel Art

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Morgenmad

Nyd en dejlig morgenmad og få en god start på dagen! Vores morgenbuffet har massevis af lækre ting inklusiv vores egen granola, rå grød, syltetøj, knækbrød, sennep, havrekiks samt en række sæsonbestemte specialiteter.

Mandag - Fredag: 7.00-10.00

Lørdag: 8.00-11.00

Søndag: 8.00-11.00

Træningsrum

I GLO Hotel Art's træningsrum finder du kvalitetsudstyr til en række forskellige træningsformer. Der er også et separat wellness-område, hvor du f.eks. kan dyrke yoga, meditere, pilates eller strække ud. Træningsrummets kompakte størrelse giver plads det mest nødvendige udstyr, samtidig med at du kan bevæge dig rundt, som du har lyst. Rigtig god træningslyst!

Parkering

Hotelgæster kan købe parkeringsbilletter til Autoparkkis parkeringsfaciliteter fra maskinerne i garagen ved hjælp af kontanter, et bankkort eller Parkit-tjenesten. Bemærk, du kan betale for parkering i receptionen. Følgende gebyrer er gældende: 4 euro / time og 24,50 euro / 24 timer.

Vaskeservice

Ønsker du, at du kunne rejse med mindre bagage? Problemet løser vi - vi har en vasketøjsservice på hotellet! Aflevér dit vasketøj i receptionen før kl. 9, og du får det tilbage før kl. 18.00. Priser og vaskeposer er tilgængelige i receptionen.

Vaskeservice er tilgængeligt mandag-fredag.

Kæledyrsvenligt

Kæledyr er velkomne til at bo sammen med dig på GLO Hotel Art for 15 euro / nat.

WiFi

Der er gratis WiFi på hele hotellet.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 26
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.