Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

GLO Hotel Art Helsinki ,  Finland

Se alle hoteller i Helsinki, Finland

GLO Hotel Art

Helsinki,  Finland

GLO Hotel Art ligger i et vidunderligt stenslot, der er en af Helsinkis mest elskede Art Nouveau-bygninger. Kom og oplev dette fortryllende hotel i centrum af byens designdistrikt.

GLO Hotel Art 4 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  
Sustainability rating
7,9
af 10
Sustainability rating

Dette er vores egen bæredygtighedsvurdering, som afspejler, hvordan hvert hotel klarer sig inden for flere forskellige bæredygtighedsområder. Vurderingen er baseret på et gennemsnit af de sidste 7 dage.

7,9
af 10
Vurdering for GLO Hotel Art

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Vurderingen er baseret på, hvordan hotellet over tid lever op til sine mål om at reducere miljøbelastningen inden for områderne energi, vand, affald, madspild, kemikalier, tekstilvask og CO2-udledning.

Udvalg af mål inden for Strawberry
Klimaneutral i 2030

Vores mål er at være klimaneutral inden for vores egen drift i 2030, og samtidig halvere udledningen i vores forsyningskæder.

Mindre madspild inden 2030

Vi arbejder hårdt og aktivt for at reducere madspildet inden for vores drift med 50% inden 2030.

Anmeldelse fra TripAdvisor

4
2047 anmeldelser
4
Værdi
4,5
Søvnkvalitet
4
Sted
4
Service
4,5
Renlighed
4
Værelser
3

Under forventning

9. august 2023, Hillerød, Danmark, Anne-Nyquist

Selvom hotel er i middelklasse, var det under standard. Det bærer præg af at være slidt. Alle tæpper er fulde af pletter. Aircon virker ikke. Det gjorde det svært at sove. Meget fint morgenbord. Perso…

Selvom hotel er i middelklasse, var det under standard. Det bærer præg af at være slidt. Alle tæpper er fulde af pletter. Aircon virker ikke. Det gjorde det svært at sove. Meget fint morgenbord. Personale er venlige.

Svar fra ejer

10. august 2023

Dear Anne, Thank you for your feedback! We hope to see you soon again! Best regards, GLO Art Team

Læs mere
5

Behageligt ophold

25. november 2018, Kruså, Danmark, Lisbeth67

Vi havde en enkel overnatning i forbindelse med familiefest i byen. Vi ankom før forventet tjekin og derfor var værelset ikke klar. Vi blev tilbudt opgradering og et værelse som var klar, hvilket vi…

Vi havde en enkel overnatning i forbindelse med familiefest i byen. Vi ankom før forventet tjekin og derfor var værelset ikke klar. Vi blev tilbudt opgradering og et værelse som var klar, hvilket vi valgte til vores store tilfredshed. Behageligt stort værelse med fantastisk belysning og senge som i himlen. Morgenmaden var alsidig og anbefalelsesværdig. Bestemt et hotel der kan anbefales!

Svar fra ejer

28. november 2018

Dear Lisbeth67 Tusind tak for din feedback og for at have taget dig tid til at fortælle om dit ophold. I am very happy to hear you had a great family celebrations and enjoyed your stay in Helsinki and GLO Hotel Art. Especially I am happy to hear that you have enjoyed our special designed beds and our lovely breakfast. It is so important to have a good night sleep and great breakfast to have a great start for the day. Jeg håber snart at kunne byde dig velkommen tilbage til. Med venlig hilsen Aino Heikkilä Front Office Manager GLO Hotel Art

Læs mere
1

Ingen sammenhæng mellem pris og produkt

20. september 2018, København, Danmark, tine573

Værelset lå i stueetagen ud til en gård og var meget mørkt, gulvtæppet ulækkert, vinduet var gået i stykker og badeværelset var meget lille. Dette er ikke et 4-stjernetprodukt værdigt. Hotellet ligger…

Værelset lå i stueetagen ud til en gård og var meget mørkt, gulvtæppet ulækkert, vinduet var gået i stykker og badeværelset var meget lille. Dette er ikke et 4-stjernetprodukt værdigt. Hotellet ligger i gåafstand til det meste.
Læs mere
4

God placering, god morgenmad, men obs på at nogen værelsestyper er MEGET små

21. juli 2018, Brønshøj, Danmark, Birgitc2

Hotellet ligger fint i gåafstand fra centrum. Personalet er flinke og morgenmaden rigtig god. Men vær opmærksom på værelsesstørrelsen: Vores første værelse var et "smart dobbeltværelse" og allerede ve…

Hotellet ligger fint i gåafstand fra centrum. Personalet er flinke og morgenmaden rigtig god. Men vær opmærksom på værelsesstørrelsen: Vores første værelse var et "smart dobbeltværelse" og allerede ved indcheckningen gjorde receptionisten os opmærksomme på at vi måske ville få brug for et større - det kunne vi få næste nat hvis det skulle være. Og jo tak, det fik vi brug for mod en beskeden ekstrabetaling. Sådan set et smart værelse med integreret glas"kasse" med bad og toilet. Meget specielt at kunne se værelseskammeraten når han er i bad :-). Men skydedøren kunne ikke lukkes særlig tæt, så det blev lige udfordrende nok når man var på toilettet fx. Man kunne heller ikke åbne vinduerne og når værelset så nærmest skal tages på med skohorn, så blev det for klaustrofobisk. Vi flyttede over i den lidt ældre fløj til et pænt værelse med et helt almindeligt badeværelse med dør der kunne lukkes :-) og vindue der kunne åbnes. Der var ikke mange lamper på værelset, men da vi spurgte i receptionen efter en skrivebordslampe skaffede de en samme dag. Et hotel vi sagtens kan anbefale.

Svar fra ejer

22. juli 2018

Tusind tak for din anmeldelse! I am glad you were able find a more suitable room option for your needs. During the summer we especially love the possibility to be able to open the window in the room. Thank you for choosing GLO Hotel Art! Vi håber at byde velkommen igen en anden gang! De bedste hilsner Marika Mäkelä General Manager

Læs mere
5

Rigtig godt hotel med god beliggenhed

13. maj 2018, Frederikssund Kommune, Danmark, TheSarahIsabella

Min kæreste og jeg var på forlænget weekend og havde en rigtig god oplevelse med hotellet. Receptionisterne var meget imødekommende og ville meget gerne hjælpe. Vores værelse levede fuldt ud op til vo…

Min kæreste og jeg var på forlænget weekend og havde en rigtig god oplevelse med hotellet. Receptionisterne var meget imødekommende og ville meget gerne hjælpe. Vores værelse levede fuldt ud op til vores forventninger, og selvom de var i gang med at renovere i hotelgården, forstyrede det overhovedet ikke, så længe vinduerne var lukket. Hotellet havde desuden en dejlig varieret morgenmadsbuffet, hvor der var noget til enhver smag, og det stillede en printer til rådighed for alle gæster. Hotellet var meget nemt at finde på grund af dets karakteristiske bygning, og så lå det meget tæt på centrum og diverse små supermarkeder.
Læs mere

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.