Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hobo Helsinki Helsinki ,  Finland

Hobo Helsinki

Helsinki,  Finland

Spænd sikkerhedsselen, Helsinki! Hobo er på vej til dig! Hotellet er inspireret af de kvarterer, der omgiver os. En rejse gennem vækst, en måde at leve på, som altid er i udvikling. Et hotel er en bygning, men Hobo er et fællesskab.

Hobo Helsinki 0 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Dette boutique-hotel har en fantastisk beliggenhed midt i byen. Vores gæster kan se frem til et fantastisk hotelværelse med unik indretning samt spændende madoplevelser i hotellets restaurant, bar og caféområde. Vores madfilosofi er centreret omkring bæredygtighed, og de åbne rum giver mulighed for nye oplevelser og møder. Alle er velkomne til at nyde dette fantastiske hotel, som på smukkeste vis forener lokale og urbane kulturer. Besøg Hobo for en ny oplevelse af Helsinki!

Vær med til at skabe Hobo Helsinki

Hobo er skabt af – og til – nysgerrige mennesker med en tørst efter viden. Hver eneste gæst sætter sit eget særlige præg, og på den måde bliver alle en del af Hobos udvikling. Hobo har 183 værelser, der er sprængfyldt med kreativitet og komfort. Du kan således se frem til meget mere end bare en god nats søvn. Vores centrale beliggenhed gør det nemt at udforske Helsinkis brede udvalg af kulturelle aktiviteter, shopping, underholdning og natteliv.

Enestående hotelværelser

Hobos 183 værelser omfatter alt fra Hobo Sleeper, Superior værelser og vores mere rummelige Hobo Studios. Alle, der ønsker et ekstra luksuriøst ophold, kan tjekke ind i en af vores unikke Hobo Suiter, som vi er så heldige at have to af. Vi har selvfølgelig også hotelværelser, der er tilpasset gæster med handicap. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere!

Bæredygtig madfilosofi og arrangementer

Vores restaurant og bar vil være åben for alle. Kig forbi, når det passer dig, uanset om du er hotelgæst, turist eller bosiddende i Helsinki. Vores madfilosofi drejer sig om friske, sæsonbestemte og lokale råvarer. Her bliver der taget godt hånd om dig fra morgen til aften. På etagen over er der mulighed for at arrangere forskellige events, forestillinger, fester og meget mere! Hvis du har en idé, gør vi den sammen til virkelighed!

Hobo - urbane omgivelser med lokalt præg

På Hobo er du omgivet af lokal inspiration med international påvirkning, skabt i en global kontekst. Et sted, hvor vi bor, arbejder, skaber, hænger ud og hygger os - sammen. Smarte indretningsløsninger er designet og udvalgt i samarbejde med det anerkendte designstudie Aisslinger.

Kontakt

  • Kluuvikatu 4 00100 Helsinki , Finland

Find vej til hotellet

Med metro

Den nærmeste metrostation er Helsinki Universitet. Du kan også let komme til Hobo Helsinki fra Helsinkis hovedbanegård.

Med bus

Tag en bus til Elielinaukio eller Helsinkis jernebaneplads.

Fra Helsinki-Vantaa Airport

Du kan rejse med pendlertog ved hjælp af offentlig transport I & P eller bus nummer 615 til Helsinkis jernbaneplads. Alternativt kan du tage Finnair-bussen til Elielinaukio.

Med sporvogn

Det nærmeste sporvognsstoppested ligger kun 20 meter væk ved Aleksanterinkatu (sporvogne 2, 4, 5 og 7).

Ankomst fra lufthavnen

Pendlertoget (I&P) tager ca. 50 minutter for at komme til Helsinkis jernbaneplads. Bus nummer 615 ankommer også til Helsinkis jernbaneplads. Herfra er der kun 10 minutters gang til hotellet. Hvis du foretrækker at rejse med sporvogn, kan du tage sporvognslinje 4 eller 7 fra hovedbanegården til Aleksanterinkatu - turen tager kun 5 minutter. Du kan også rejse med Finnair-bussen til Elielinaukio og gå til hotellet (10 minutter) eller tage sporvogn 2 eller 7.

Om Hotel

Antal værelser

183

Antal konferencerum

6

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 23
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.