Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Vores hoteller i Helsinki

Intet ondt ord om sauna og birkeris, men Finland er meget mere end det. Uanset om du besøger vores hoteller i Helsinki i forbindelse med arbejde eller fritid, er det nemt at udforske Østersøens juvel med hotellet som udgangspunkt.

Opdag byens designkvarter

Helsinki er en af de feriedestinationer, der for alvor er på vej frem. Med designere som Alvar Aalto og Marimekko er det ikke underligt, at arkitektur og kunst spiller en fremtrædende rolle i de lokales hjerter. Besøg f.eks. designkvarteret, Design District.

Tæt på oplevelser

Nær hotellerne i Helsinki er der stier tæt ved vandet og seværdigheder som pariserhjulet Finnair Skywheel og forlystelsesparken Flamingo. Hop på sporvognslinje 2 eller 3 (kendt som turistlinjerne) og indtag hovedstaden, uden at bevæge fødderne. Tag forbi Salutorget, Borgbacken og Tempelpladsens kirke eller find den hvide domkirke til fods og lad dig blænde af facaden.

Tag en tur i sauna - en finsk tradition

Okay, saunaer er ikke alt i Finland, men det ville være ret ærgerligt at misse dem, når du endelig er kommet til byen. I henhold til den finske tradition er der naturligvis en sauna på vores hoteller i Helsinki. Vi kan også varmt anbefale vores hotel ved Helsinki Lufthavn, Vanda, hvis du skal rejse tidligt om morgenen eller sent om aftenen.

 

Nærliggende destinationer

Vanda lufthavn

Læs mindre
16 hoteller i Helsinki

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.8.003 27
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.