MedlemskabMine bookingerKundeservice
Details of the spa at Hotel Kämp in Helsinki.

Spa og wellness i Helsinki

Helsinki er hovedstaden i Finland. Attraktionen er i høj grad saunaerne og de luksuriøse spabehandlinger. Når du booker dig ind på et af Helsinkis mange spahoteller, kan du lade op til – og slappe af efter – de mange oplevelser, som byen tilbyder.

Nyd spaen på en central beliggenhed

I det centrale Helsinki finder du en række populære spahoteller. Clarion Hotel® Helsinki er et pulserende mødested i den vestlige havn, som byder på fantastiske spaoplevelser med en betagende udsigt. Efter en dag i hovedstaden kan du f.eks. slappe af i den opvarmede tagpool eller i en sauna sammen med gæster fra hele verden. Foretrækker du mindre spahoteller? Kämp Spa og St. George Care ligger i hjertet af Helsinki og tilbyder både saunaer og spabehandlinger i rolige omgivelser.

Kombinér rejsen med træning

Hvis du har det godt med motion, kan du kombinere dine spa- og saunaoplevelser med træning i fitnesscentret. Clarion Hotel samt Kämp Spa og St. George Care tilbyder topmoderne fitnessfaciliteter med gratis adgang for hotellets gæster. Eller hvorfor ikke bruge din overskydende energi i Helsinki? Byen byder på alt fra klatrefaciliteter til svømmehaller og indendørs legepladser samt udendørs sportsfaciliteter. Perfekt for dig, som er glad for at nyde den friske luft, mens du træner.