MedlemskabMine bookingerKundeservice
Details of the spa at Hotel Kämp in Helsinki.

Spa og wellness i Helsinki

Helsinki er hovedstaden i Finland. Attraktionen er i høj grad saunaerne og de luksuriøse spabehandlinger. Når du booker dig ind på et af Helsinkis mange spahoteller, kan du lade op til – og slappe af efter – de mange oplevelser, som byen tilbyder.

Nyd spaen på en central beliggenhed

I det centrale Helsinki finder du en række populære spahoteller. Clarion Hotel® Helsinki er et pulserende mødested i den vestlige havn, som byder på fantastiske spaoplevelser med en betagende udsigt. Efter en dag i hovedstaden kan du f.eks. slappe af i den opvarmede tagpool eller i en sauna sammen med gæster fra hele verden. Foretrækker du mindre spahoteller? Kämp Spa og St. George Care ligger i hjertet af Helsinki og tilbyder både saunaer og spabehandlinger i rolige omgivelser.

Kombinér rejsen med træning

Hvis du har det godt med motion, kan du kombinere dine spa- og saunaoplevelser med træning i fitnesscentret. Clarion Hotel samt Kämp Spa og St. George Care tilbyder topmoderne fitnessfaciliteter med gratis adgang for hotellets gæster. Eller hvorfor ikke bruge din overskydende energi i Helsinki? Byen byder på alt fra klatrefaciliteter til svømmehaller og indendørs legepladser samt udendørs sportsfaciliteter. Perfekt for dig, som er glad for at nyde den friske luft, mens du træner.

Helsinki

Spa og relax

UDVALGTE OPLEVELSER

Mere at opdage