Medlemskab
Face treatment at St. George Care Spa in Helsinki.

Nyd skønne spadage i Finland

Planlægger du at tage færgen til vores smukke naboland? Både Helsinki og andre dele af Finland har mange interessante ting at byde på, herunder en meget levende saunakultur. Landet har et utal af hyggelige saunaer og større badefaciliteter – perfekt til både opladning og nedkøling.

Besøg saunaen under turen til Finland

Finland har længe været et populært rejsemål for alle, som længes efter et hyggeligt weekendophold. Folk i alle aldre rejser til Finland for at nyde arkitekturen, de hyggelige caféer, den storslåede natur samt de spændende kulturtilbud. En vigtig del af sidstnævnte er saunabadene! Finnerne har altid set saunaen som et sted for socialt samvær såvel som velvære. Under et besøg i Finland bør du helt sikkert besøge et sted, som giver dig saunaoplevelsen, enten i storbyen eller på landet.

Vidunderligt ophold på et spahotel

Hvis du virkelig ønsker at drage fordel af Finlands afslappede atmosfære, er det en god idé at booke et par overnatninger på et spahotel. Tager du færgen fra Stockholm til Helsinki, kan vi varmt anbefale Hotel Kämp, som tilbyder både spa og sauna, samt Clarion Hotel® Helsinki, som også har en fantastisk tagpool med udsigt over hovedstaden. Begge hoteller ligger tæt på færgelejet og er det perfekte valg til dig, som ønsker at slappe af efter en livlig nat på færgen.

Finland

Spa og relax