Denne webside er designet til nyere browsers. For den bedste oplevelse, opgradér venligst til en senere version.

Hotel Kämp Helsinki ,  Finland

Hotel Kämp

Helsinki,  Finland

Hotel Kämp er Helsinkis førende luksushotel og har omfavnet Finlands traditioner og historie i over 130 år. Her mødes du af 179 rummelige værelser og suiter, Brasserie Kämp, Kämp Bar og Kämp Spa, alle placeret i hjertet af byen.

Hotel Kämp 4,5 5
Anmeldelse fra TripAdvisor  

Hotel Kämp blev grundlagt i 1887 som Finlands første og eneste Grand Hôtel og tilbyder stadig den højest mulige og uovertrufne service. Hotellet har gennem flere generationer budt mange gæster fra hele verden velkommen, og det ikoniske sted er det optimale sted at bo, spise og nyde livet i Helsinki.

I hjertet af Helsinki

Hotel Kämp ligger i gåafstand fra en række attraktioner såsom det finske nationalbibliotek og Uspenski-katedralen samt luksuriøse indkøbscentre som Kämp Galleria og Stockmann. Det gør hotellet til det perfekte udgangspunkt, når du vil udforske alt det, som dejlige Helsinki har at byde på. Hotel Kämp tilbyder også en storslået udsigt over Esplanade Park og en fantastisk klassisk atmosfære takket være hotellets rige historie.

Møder & events

Takket være 11 veludstyrede og alsidige mødelokaler er Hotel Kämp et oplagt sted for en række særlige lejligheder, bestyrelsesmøder og store bryllupper. Hotellet lever altid op til sit omdømme og tilbyder det bedste af det bedste, uanset begivenhedens karakter, der alt sammen bliver planlagt ned til mindste detalje af vores professionelle og erfarne personale. Ønsker du mere information om vores konferencefaciliteter, bedes du kontakte vores salgsteam via e-mailadressen events@hotelkamp.com eller på tlf. +358 (0) 9 5840 9520.

Brasserie Kämp

Brasserie Kämp tilbyder mad, der har ladet sig inspirere af det franske køkken, i et vidunderligt elegant miljø. De lækre retter tilberedes med kærlighed af vores dedikerede køkkenhold og består af de absolut bedste årstidsbestemte ingredienser.

Brasserie Kämp giver dig en kulinarisk oplevelse i gourmetklassen samt en smuk udsigt over Esplanaden, og der serveres både morgenmad, brunch, frokost og middag. Vi sørger for, at du som gæst aldrig er sulten, når du forlader hotellet! Vi er også stolte af vores Afternoon Tea med slik og kager, der bliver tilberedt med den højeste omhyggelighed. Brasseriet er åbent hver dag hele året rundt. Book et bord her.

Helsinkis amerikanske bar

Kämp Bar er en vigtig del af Helsinkis natteliv, og den tilbyder et omfattende udvalg af drikkevarer i et fornemt og elegant miljø, perfekt til intime møder eller større sammenkomster. Kom ind og nyd en cocktail, mens du oplever lidt Helsinki-magi.

En oase af ro

Afslappende Kämp Spa er et vidunderligt sted, hvor vores gæster kan pleje både krop og sjæl. Spaen ligger på 8. etage og opleves som en fjerntliggende oase midt i byens liv og travlhed. Forkæl dig selv med en af vores forskellige behandlinger eller slap af i en af vores to saunaer. Som gæst er du også velkommen til at benytte vores motionsrum, når det passer dig.

Kontakt

  • Pohjoisesplanadi 29 00100 Helsinki , Finland

Mere information

Find vej til hotellet

Hotel Kämp ligger i hjertet af Helsinki og derfor også inden for rækkevidde af mange offentlige transportmidler.

Sporvognsstation - Aleksanterinkatu: 180 meter (2 minutters gang).
Metrostation - Helsinki Universitet: 600 meter (9 minutters gang).
Hovedbanegård: 650 meter (10 minutters gang).

Du kan også anvende den offentlige transport til at komme fra Hotel Kämp og HEL Airport, for eksempel med I- & P-togene til og fra hovedbanegården.

Taxa

Vi anbefaler Helsinki Limo Oy.
Telefon: (24/7): +358 (0) 207 870 360.
E-mail: info@helsinkilimo.com

Værelser

Antal værelser

Hotel Kämp tilbyder 179 værelser, heraf 15 unikke suiter. Disse luksuriøse værelser begynder i kategorien Deluxe og er toppet af den berømte Mannerheim-suite på 258 m2.

Antal konferencelokaler

Hotellet har 11 værelser, der er tilpasset til forretningsmøder, banketter og andre former for begivenheder, herunder den nyrenoverede og moderne Symposion og det legendariske Mirror Room.

Få op til 25% i rabat!

Nej tak!

Prøv venligst igen

Få op til 25% i rabat!
Tak fordi du tilmeldte dig!

Du vil snarest modtage en e-mail med gode tilbud.

3.2.11.002 24
Bookingkode

Har du en bookingkode? Tilføj den for at se ledige værelser. Log ind for at booke med firmaaftale, bonuspoint eller for at se medlemspriser. Log ind.

Gem

Bookingkode skal angives

Vælg værelse

værelse Slet værelse

Tilføj værelse
Bookingkode

Din bookingkode er tilføjet.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.