strawberryLogostrawberryLogo
Medlemskab
Spa treatment at Kämp Spa in Helsinki.

Slap af på Kämp Spa i Helsinki

Book nu

Siden 1887 har Hotel Kämp budt både turister og Helsinki-beboerne velkommen til de fantastiske faciliteter i hjertet af den finske hovedstad. Her er der fokus på velvære og luksuriøse oplevelser. Spafaciliteterne indeholder stort set alt, hvad du skal bruge for at slappe helt af.

Find din måde at slappe af på Kämp Spa

Hotel Kämps 8. etage finder du et sted for velvære, fred og afslapning. Uanset hvad du vælger, kan du regne med, at Hotel Kämp har de rigtige aktivitetstilbud. Her kan du få holistiske, skræddersyede behandlinger, som både begynder og slutter med et besøg i saunaafdelingen. Hvis du ikke sætter pris på behandlinger, er det også muligt helhjertet at investere i saunaoplevelsen eller besøge hotellets veludstyrede fitnesscenter for at bruge lidt energi.

Forkæl dig selv med en luksuriøs weekend

Hotel Kämp ligger centralt i smukke Helsinki, hvilket betyder, at du har shopping- og underholdningsoplevelser lige rundt om hjørnet. Oplev byens unikke arkitektur, forkæl dig selv med en shoppingtur, kaffepause på Fazer Café eller få et ægte adrenalinkick i Escape Room, før du slentrer tilbage til en oase af ro og luksus. Når du ikke er i spaområdet, kan du slappe af i de femstjernede værelser eller nyde et lækkert måltid på Brasserie Kämp. Intet er umuligt på Hotel Kämp!

Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Lounge area at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Kluuvikato 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +09-5761-1330
 • emailContactE-mail
  info@kampspa.fi
 • calendarReservation
  Book nu