MedlemskabMine bookingerKundeservice
Dinner serving at restaurant in Helsinki.

Opdag Finlands spændende madscene

Spis dig igennem Finland og lad din gane fortrylles af smag og ingredienser fra finsk land og hav. Er du mere fristet af internationale smagsoplevelser? Så behøver du ikke bekymre dig. Med Helsinki i spidsen er den finske madscene præget af restauranter og barer, der også fejrer nær og fjern.

En voksende madscene

I de senere år er der sket meget på den finske madscene, især i hovedstaden. I dag kan du finde alt fra finske klassikere som Karjalanpiirakka, karelske piroger, til restauranter med international indflydelse. Parallelt med den voksende nordiske madkultur i landet findes et bredt udvalg af asiatiske restauranter. Prøv en håndfuld forskellige piroger til frokost, og start derefter aftenen med en bid af Asien på Boon Nam? Ja tak! Velkommen til en voksende og kontrastrig madscene.

Nærproducerede råvarer i fokus

I Finland er der stort fokus på lokalt producerede råvarer. Restauranternes menuer afspejler en bæredygtig madfilosofi med masser af fisk, korn fra den finske jord og saftige bær fra skovene. Er du ostefan? Så skal du prøve deres Leipäjuusto, en mild og velsmagende ost lavet af komælk, der smager allerbedst med ribsmarmelade. For at gøre dit ophold i Finland uforglemmeligt anbefaler vi restauranter og barer, du ikke må gå glip af.

Finland

Restauranter og barer