MedlemskabMine bookingerKundeservice
Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam – med thailandske smage i Helsinki

Book nu

Glæd dig til spændende smagsoplevelser fra det thailandske køkken på Boon Nam i det centrale Helsinki. Her kan du forvente en kulinarisk rejse med unikke smagskombinationer og farverige cocktails.

Det bedste fra det thailandske køkken

Boon Nam værner om de traditionelle metoder i det thailandske køkken. Restauranten byder på velsmagende småretter, krydrede salater, cremede karryretter inspireret af det centrale Thailand og friske skaldyrsretter med indflydelse fra det sydlige Thailand. Boon Nam tager dig med på en rejse med elementer fra forskellige steder i Thailand, alt sammen lavet fra bunden. Er det svært at vælge blandt alle de gode ting? Så tjek deres smagsmenu for en komplet oplevelse af det bedste fra Thailand.

En spændende smagspalet

Restaurantens menu er præget af en balance mellem syre, krydderi, salt og sødme. Det er en smagspalet, der afspejler de fire hovedsøjler i det thailandske køkken. Ikke nok med det, så er de fantastiske smage også med i restaurantens drinksmenu. Her kan du vælge mellem en bred vifte af innovative drinks lavet på thailandsk vis med ingefær, kokos, jackfruit og basilikum. Velkommen til en bid af Thailand midt i Helsinki.

Chairs at the restaurant Boon Nam in Helsinki.Colorful thai food at Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam

Helsinki

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

 • locationPinAdresse
  Lönnrotinkatu 4, 00100 Helsinki
 • contactPhoneTelefon
  +358-20-1555919
 • emailContactE-mail
  info@boonnam.fi
 • calendarReservation
  Book nu