Medlemskab
Exciting cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.

Wintergarden – spændende cocktails i Helsinki

Wintergarden er en bar med det lille ekstra i den finske hovedstad, Helsinki. Glæd dig til farverige cocktails i et varmt og socialt miljø, velegnet til såvel fyraftensarrangementer med vennerne som den større fest.

Din anden dagligstue

Wintergarden er inspireret af de klassiske vinterhaver fra 1800-tallet og skaber med sine frodige farver og smukke glastage en unik atmosfære, der vækker alle dine sanser. Barens cocktailmenu består af overraskende drinks i farverige nuancer og med uventede smagskombinationer. Stemningen er varm og intim, og det skaber en hjemlig følelse. Det bliver ganske enkelt dit andet hjem.

Book et lokale til private fester

Leder du efter et sted at samle dine venner eller familie til en intim fejring, eller måske vil du samle dine kolleger til et kursusevent? Så har du fundet det helt rigtige sted! Du kan booke stedet til forskellige private arrangementer. Lokalerne er alle individuelt indrettede og tilpasset alle typer sammenkomster – store som små. Velkommen til Wintergarden i Helsinki!

Fun cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.The bar manager at Wintergarden in Helsinki.Colorful dessert at the restaurant of Hotel St. George in Helsinki.

Wintergarden

Helsinki

Åbningstider

Åbningstiderne kan variere på helligdage og i særlige perioder. Kontakt os for aktuelle åbningstider.

Kontakt

  • contactPhoneTelefon
    +358 9 5619 2702
  • emailContactE-mail
    events@stgeorgehelsinki.com
  • calendarReservation
    Book nu