Medlemskab

Spa

Hvorfor du bør rejse til Helsinki for at forkæle dig selv

Har du lyst til at forkæle dig selv, mens du kombinerer din oplevelse med en travl by? Så er Helsinki den ultimative destination. Du finder de mest autentiske spaoplevelser i saunaens hjemland.

 • "Det er en intens kontrast, når du træder ind i en lille boble af total afslapning midt i byens liv og travlhed."

 • "Hele verden suser rundt udenfor, mens du befinder dig viklet ind i ro," sagde den svenske rejseekspert Annika Myhre til Strawberry og tilføjede:

 • "Men når du er klar, venter pulserende restauranter, caféer, aktiviteter og kulturelle oplevelser på dig derude."

 • Annika er rejseforfatter og vært for den svenske podcast Att rejse-podden. Hun kender alle de allerbedste tips, både indenlandsk og internationalt, og hvad der i øjeblikket trender.

 • En ting, der bliver stadig vigtigere for rejsende, er såkaldte 'healing holidays'.

 • Eller sagt på en anden måde: Self-care.

 • Flere mennesker rejser for self-care

  Mens vi plejede at rejse for det meste for sjov, søger vi nu personlig forbedring og velvære.

 • Et stigende antal mennesker ønsker at slappe af og genoplade deres batterier på ferie, især mens de har alt på ét sted: spa, yoga og meditation.

 • Helsinki er den perfekte by at besøge, da byen praler af et bredt udvalg af spaer af høj kvalitet i tillæg til de traditionelle finske saunaer, selvfølgelig.

 • Byen har en afslappende og rolig atmosfære, hvilket gør det til en ideel destination for dem, der ønsker at undslippe det hektiske tempo i hverdagen og tilbringe et par dage med fokus på afslapning og self-care.

Her er tre hoteller, der leverer wellness fra en central beliggenhed

1. Hotel St. George


Hotel St. George har en optimal beliggenhed lige i hjertet af Helsinki, tæt på mange af byens største seværdigheder og shoppingområder. Hotellet har også en behagelig blanding af historisk elegance og moderne design, prydet med kunstværker og antikviteter fra hele verden.


St. George har en luksuriøs spa-afdeling, der tilbyder en række behandlinger, herunder finsk sauna, dampbad, isbad, swimmingpool og forskellige typer massage.


Hotel St. George er stedet at tjekke ind for en luksuriøs oplevelse, men også hvis du værdsætter kultur, design, velvære og bæredygtighed. Og til at logge af, slappe af og genoplade!

Indoor pool area at St George Care Spa in Helsinki.

2. Clarion Hotel® Helsinki


Dette hotel ligger i en ny og moderne bygning i bydelen Jätkäsaari, et af de mest dynamiske og hurtigst voksende områder i Helsinki. Hvert værelse her har sit eget design, inspireret af finsk natur og kultur.


Dette er det perfekte hotel til forretningsrejser, idet Clarion Hotel® Helsinki har en stor konference- og mødeafdeling, og hotellet tilbyder en række innovative og kreative løsninger, der gør møderne så effektive og inspirerende som muligt.


På toppen af Clarion Hotel® Helsinki finder du en tagterrasse med pool og udsigt over byen. Den udendørs swimmingpool er opvarmet hele året rundt. Og selvfølgelig har du en sauna med den bedste udsigt over byen...


3. Hotel Kämp


Hotel Kämp er et ikonisk og luksuriøst hotel i hjertet af Helsinki, der er kendt for sin historiske arv og førsteklasses service.


Hotellet ligger tæt på mange af byens bedste shopping-, kultur- og spiseområder, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker at opleve det bedste af Helsinki.


Hotel Kämp har også flere restauranter og barer, samt en have og terrasse til at finde ro i. Hvis du leder efter rekreative muligheder, vil du kunne finde en indendørs pool, en sauna og fitnesscenter.

Spa products at Kämp Spa in Helsinki.The gym at Kämp Spa in Helsinki.Rooftop pool with view at Clarion Hotel Helsinki.Relaxing atmosphere at Kämp Spa in Helsinki.

Kämp Spa

Helsinki

Seneste indlæg